Kreatív konyha, minőségi alapanyagok, remek ízek és ötletek, vizuális és kulináris élmény - azaz a konyháról és a szakácsokról csakis felsőfokon tudok beszélni. A hely tágas, de zegzugos, trendi, a középső részen van egy kuckó, amely bakelit lemezekkel van körbeburkolva, s díványokon lehet ülni, a többi részén kicsit amerikai menza hangulatú, zöld neonfények és íves székek. A szélső sorokon kényelmes ülőalkalmatosságok vannak. A kinti teraszon ragyogó napfény és szinte teltház, így inkább a benti, nyugisabb részt választjuk. A pincérek jönnek-mennek, de a 2 fiatal hölgy elég életunt vagy csak fáradt, nem tudom, de nem hatnak lelkesítően. Nem igazán lehet velük a szemkontaktust felvenni. A középkorú pincér úr sokkal szimpatikusabb. Hétköznap ebédidőben 11. 30-16. 00 óra között 3 fogásos menüt lehet enni 1790 Ft-ért, ami bőven megéri az árát. A 3 fogást végig lehet enni, mert az adagok kicsik. A mentás limonádét helyben készítik, elég tömény, és kicsit édes (4 dl/650 Ft)
Sült csirkemájjal kezdünk, melyet kéksajttal, salátaágyon, remek öntettel szervíroznak. A máj omlós, finom, frissen sült. Főételként én pisztáciás kacsafasirtot kérek, ami tkp. egy hústekercs, tejszínes-krémes krumplipürével, sült cékla kockákkal és füge szeletkékkel. Mennyei! A másik főétel szintén betalált: sült sertéscsászár korianderes szilvakrémmel, sült sárgarépával és aszalt szilvával. Desszertként egy körtés sütit és egy csokitortát eszünk meggyöntettel, s elégedetten és jóllakottan távozunk.