Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Újlipótvárosi oázis

Oázis Söröző - Pannónia utca BudapestOázis Söröző - Pannónia utca Budapest a térképen

Átlagos 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pannónia és a Radnóti utca sarkán évek óta megszokott és jól ismert objektum az Oázis Söröző, Újlipótváros egyik biztos pontja, ami igazából semmi extrát nem nyújt, mégis szeretjük.
A dizájn retró, feltűnő, és kissé gicces is, nagy pálmafa festmények a falon, és az elkövetője nem volt valami nagy tehetség. Ételt nem lehet kapni, italokból a teljesen kommersz vonalat képviselik, árakban emberbaráti. A belső rész nem is tudni, milyen, mert mindenki kinn ül a teraszon, ami valójában nem is terasz, hanem az utcasarokra kitelepült székek, asztalok. Évek óta ugyanaz a középkorú, öblös hangú hölgy a pultos+felszolgáló (talán a főnökasszony is?) egyszemélyben, akinek mindig van egy-egy kedves szava, nemcsak a vendégekhez, de az utcán arra sétálókhoz is. Pl. amikor a gyerekeim még picik voltak, és babakocsival szinte minden nap elmentünk az Oázis mellett a Szent István Park felé, mindig megálltunk egy pár kedves szóra beszélgetni. Egyszer úgy alakult, hogy elfelejtettem magammal telefont vinni és haza kellett valamiért szólnom, simán odaadta a hölgy a mobilját (pedig egyáltalán nem vagyunk törzsvendégek), hogy nyugodtan csörögjek haza, nehogy csak emiatt haza kelljen mennem.
Abból is látszik, hogy ennél a helynél tényleg megállt az idő úgy néhány évtizeddel ezelőtt, hogy sem weboldaluk, sem facebook oldaluk nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Oázis Söröző - Pannónia utca Budapest - Külső képOázis Söröző - Pannónia utca Budapest - Étlap/itallapOázis Söröző - Pannónia utca Budapest - Külső képOázis Söröző - Pannónia utca Budapest - Külső képOázis Söröző - Pannónia utca Budapest - BelsőOázis Söröző - Pannónia utca Budapest - Külső képOázis Söröző - Pannónia utca Budapest - Külső képOázis Söröző - Pannónia utca Budapest - Külső kép

Oázis Söröző - Pannónia utca további értékelései

2015.08.30gyerekekkel
Az Oázis egy régóta működő kis sarki kocsma a Pannónia utca és a Radnóti Miklós utca kereszteződésénél. A beltér parányi tán három asztal van összesen, elég hangulatos, egyedi. Az elviselhető, de azért idegesítő mai zene hangosan szól, örvendetes, hogy kérésre lehalkítják. Értékeltük, hogy...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Járja Hajdúszoboszló - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Járja Hajdúszoboszló
26.050 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
90.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Aqua Hotel Gyula - Várfürdő csomag
Aqua Hotel Gyula
80.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval