Szóval elsősorban a külföldi turistákra, csoportokra építenek. A belső tér tágas, japános hangulatot próbáltak teremteni a dekorációkkal, de emellett mégis modern, kozmopolita hely lett. A sushi séf ázsiai, arra nem vennék mérget, hogy japán, sőt, inkább azt valószínűsítem, hogy nem japán, de ettől még értette a dolgát. Látványkonyhában, kint a pultnál dolgozott, míg a többi főtt, sült étel a hátsó, zárt konyhában készült. A sushikat különböző kombinációkban, szettekben lehet kérni, akár nagy party/családi csomagban is közel 30. 000 Ft-ért. Én egy személyes vegyes maki szettet választottam (15 db/ 3290 Ft). Lazac, ropogós rák, avokádó, uborka, sárga paprika töltelékkel. A gyömbér és a szójaszósz mellett házi wasabi - majonéz mártást kínáltak még a sushik mellé. A tálalás szép, fekete vastag mázas lapon. Egy dl szódavíz 150 Ft. Meglepő itt a környéken, de nincs kötelező szervizdíj. Az étapon a sushik mellett szerepel még jópár egyéb ázsiai fogás is (kínai, thai, vietnámi, indonéz, japán, sőt Hawaii), zöldséges tészták, rizses egytálételek, ramen levesek, Poké Bowl, thai curry, tofu, lazac teriyaki. Főétel árak 3500-4700 Ft között. Összességében szimpatikus hely, nem kiemelkedő, és egy kicsit túlárazott szerintem.