Ezen a részen vásárló szinte alig akad, igaz, az egész Aréna eléggé vásárló-szegény a plázák között, szóval aki ide feljön, az nagy valószínűséggel a 3 vendéglátó egység valamelyikébe tart. Az Okay Italiának vannak más plázákban is éttermeik, ahol már szintén jártam: Westend, Árkád, illetve egy hagyományos utcai éttermük a Vígszínház közelében már sok éve működik sikeresen. Talán azt mondanám a legerősebb egységüknek az eddigi benyomások alapján. Ezen kívül házhoz szállítással is lehet rendelni náluk. Az étlap áttekinthetetlenül hosszú, terjengős (17 oldal), próbáltak túllépni a pasta-pizza szokásos duón, és vannak további ételeik is, persze szintén az olasz konyhában maradva: marha carpaccio, pármai sonka roládok, bivalymozzarella, grillezett tintahal és garnélarák, feketekagyló, grillezett haltál. Tészták körében lehet választani a durumlisztes, a házi tojásos és a töltött tészták közül. Tetszett, hogy az ételek jó részéből lehet kis adagot is kérni (70%-os áron). Szintén tetszett, hogy itt a falanszterszerű plázában is próbáltak kedélyes, természetközeli hangulatot teremteni, megidézve a toszkán tájakat, fagerendás terasz, szőlőlugassal, zöld növények a tartókban, meleg barna bútorok. A polcokon borospalackok és tradicionális olasz finomságok: olívabogyó, szószok, paradicsompüré. Ami nem tetszett: bár elvileg a kitett étlapnál kell várakozni, és onnan kísérnek az asztalhoz, de valójában a vendégek önjáróak lettek, tekintve, hogy a személyzet tagjai a pultban, illetve az asztaloknál mozogtak. A személyzet kedélytelen, mintha kényszerből kellene itt dolgozniuk. Az asztalok közel vannak egymáshoz, összeértek a székek a szomszédokkal. Az ételekkel elégedettek voltunk, a bazsalikomos-paradicsomos bruschetta, a spenótos-ricottás tortelloni (zöld! ), a trikolor gnocchi is korrekt volt, a kis adagok is megfelelő mennyiségűek. A tonhalas pizza nem sikerült annyira jól, mármint a tonhalnak volt valami fura mellékíze, konzervíze, vagy nem is tudom, mire hasonlítható. Hagyományos, átlagos méretű, kerek pizzákat készítenek, nem túl vastag, nem túl vékony, a feltét lehetne több, mondjuk, a tonhal miatt nem bántuk, hogy csak annyi volt. . . Árban középkategóriás, a levesek és desszertek 1200 Ft környékén, a pizzák többsége 2000-2500 Ft között, a tészták 3000 alatt. Főételek akadnak 5000 Ft felett is, a marhahúsosak.