A hétköznapi ebédmenü koncepciója az, hogy a fogásokat aznap álmodja meg a séf, és 11 óra előtt teszik közzé az étterem facebook-oldalán, valamint természetesen kiírják az aznapi menüt krétával a táblára az étterem falára is. Bár azt gondolom, aki meglepetésszerűen érkezik, s nem tájékozódik előre az aznapi menüről, azt sem fogja csalódás érni. A hely nagyon egyszerű, puritán, de csinos, pici az alapterülete, csak 1 helyiség van a pinceszinten, ugyanis az utcáról lefelé vezet a lépcső, amelyen be kell jönni. A 2 fogásos menü 2. 350,- Ft, a 3 fogásos 2. 550,- Ft 12-15 óra között, de hasonlóan a LaciKonyhához, itt is vannak "pótdíjas" fogások. 3 előételből, 3 főételből, 2 desszertből lehet választani. Mindhárom fogás egyszerűen mesés és telitalálat volt. Az előétel malac terrine sültpaprika salátával, 3 féle apróra kockázott, savanyított paprika, egyéb zöldsaláták, és a hideg "vagdalthús" is szuper volt. A főételek közül azért a kacsát választottam, hogy ne legyen mindkét fogás malachúsból. Így sült kacsacomb érkezett ananászos káposztával és kerek sült burgonyával. Egy teljes comb volt az adag, nagyon ropogósra sütve, de nem kiszárítva, a káposzta remek volt, nem is ettem még soha ilyen kombinációban. A desszert egy újragondolt madártej volt, a tojásfehérje habok háromszög alakban úszkáltak a lében, némi csokiöntettel a tetejükön. Számomra egyértelműen a top-étteremélmények között szerepel az Olimpia, nagyon tetszett minden, az ételek elsősorban, de a kiszolgálás és a hangulat is. (A No. 1. nálam jelenleg a Borkonyha, és utána kb. egy szinten a Mák, az Olimpia és a Csalogány 26, de ha az ár-érték arányt is hozzáveszem, akkor a Mák-ban drágábban 1/3-nyi ekkora fogásokat lehet kapni). Házi bodzaszörppel (málna is van) és borravalóval együtt valamivel 3. 000 Ft felett fizettem. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a helyet!