Jó kis hummus-bár

Olive Tree Hummus Original - Wesselényi utca BudapestOlive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest a térképen

2017. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. január 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hummus Olive Tree termékpalettája szűkebb, mint a Hummusz láncé, s ahogy néztem, ez egy vegetariánus a hely. De ez engem cseppet sem zavart. Kértem egy humuszt pitában, klasszikusat. Megtöltenek 690 ft-ért egy nagyipari, megszokott pitát mindenfélével, persze főleg humusszal, de adnak hozzá különféle zöldségeket, szószokat, még sült padlizsánt is. Egy így elkészített humusz engem sokkal jobban meggyőz, mint egy falafel, egy szerényebb főétkezéssel is felérhet. A kiszolgálás személytelen, a beltér sem különösebben hangulatos.
A pitába töltött humuszos egyveleg viszont jól esett, finom volt. Tisztes négy pont a hely.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
Olive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest - EgyébOlive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest - EgyébOlive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest - EgyébOlive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest - EgyébOlive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest - EgyébOlive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest - EgyébOlive Tree Hummus Original - Wesselényi utca Budapest - Egyéb
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád