One Beer Budapest

4,5Kiszolgálás
3,8Hangulat
3,5Ár / érték
3,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
110.670 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Gyula
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

One Beer Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 384 városban járt márFelfedező - 2653 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 29.barátokkal járt itt
A One Beer Budapest egyik legjobb sörözőjévé vált, hatalmas a választék, csapon is érdekességek. Itt zártunk a nemrégiben egy jó kis kocsmaturnét. Az este zárósörei a Lime Lane és Aktív hab, a cég saját sörei, továbbá a citrom sorbet az Etyeki Sörmanufaktúrától, amit ittam már az aradi városnapokon.
One Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étlap/itallapOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Belső
Még több kép (13 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2024. szeptember 9.barátokkal járt itt
A One Beer Pub a Nagykörúton lévő egyik kraft söröző, ahol rövid időn belül 3 alkalommal is megfordultam, a Bakancslista kézműves sörkóstoló program keretében/ ennek köszönhetően.
One Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - Étlap/itallapOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - MosdóOne Beer Budapest - MosdóOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Külső képOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - Étlap/itallapOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étlap/itallapOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Külső kép
Még több kép (21 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
Kiváló 2023. december 12.egyedül járt itt
Sompolyogtam a magyar főváros nagykörútján a mai ebédem után, hogy tán innék valamit valahol. Talán olyan helyet keressünk, ahol régen voltam. . . és hopp, itt van a Stextől nem is messze az One Beer. . . benéztem a sötét ablakon át, pfejj, nincs bent senki. . . de aztán kiderült, hogy dehogynem, a srác kint volt a járda szélén, talán dohányzott vagy szellőzött, de jött is egyből.
One Beer Budapest - Külső képOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - EgyébOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - Étel/italOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - BelsőOne Beer Budapest - Belső
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2016. december 28.barátokkal járt itt
A One Beer nevű sörözőbe már egy ízben be szerettünk volna menni, kívülről hatalmas felirat hirdette, hogy megnyitottak. Bent viszont még nagyban zajlottak a munkálatok, a munkásokat meg – érthető módon – baromira nem érdekelte, hogy a potenciális vendégkört frusztrálja az, ha ki van írva, hogy megnyitottak, közben meg ki tudja mikorra várható a tényleges nyitás.
Még több kép (13 db) >>