A Gozsdu Udvarban lévő számtalan vendéglátó egység közül ez azon kevesek közé tartozik, ami nincs érdemtelenül túlárazva, és a személyzet is korrekt, legalábbis nekünk semmi negatív tapasztalatunk nem volt. Az ételkínálat szerény, és az ismerőseim véleménye szerint nem is valami jó (pl.
pizzák, burgerek), de ottjártunkkor eleve csak ivást terveztünk, főleg nem is itt, csak futólag ugrottunk be, evés nem merült fel. A kávé árak és minőségük is elfogadható (latte 500 Ft, cappuccino 400 Ft). Ha az utcaszinten végigsétálunk, akkor voltaképpen csak a teraszt látjuk, mi is itt ültünk le, viszont az egész alá van pincézve, és esténként-éjszakánként hangos, zenés-táncos bulikat adnak. Mondjuk olyan műfajban, ami nekem nagyon nem jön be. Italok terén a most divatos dolgokat kínálják.
A One More Cafe/Beer már neve révén is rokonszenves, hiszen Aradon törzshelyemnek számít a névrokon, ahol magyar a tulaj s vendégkör nem kis része. S mindig friss a Staropramen sör csapolva. A One More caféba az csábított be, azon túl persze, hogy azon kevés helyek közé tartozott a Gozsduban ahol még nem jártam (vagy még tán 3-4), hogy azt hirdetik, hogy kézműves söröket is tartanak.
A többes szám nem igaz, mert csak Távoli Galaxist tartanak Róth Zoltántól, de az legalább olyan. Mármint nagyon jó. Megnyerte 2013-ban a Főzdefeszt nagydíját, és 2014-ben az Év Söre lett, sajnos nem sikerült méfg kigugliznom, hogy kik választották meg. Hozta a formáját. A hangulat barátságos, a kiszolgálás személytelen, az árak megfizethetőek. A Távoli Galaxis van olyan jó sör, hogy csak ezért még beüljek, de a helyzet az, hogy akkor inkább elmegyek még 100 m-t és beülök a Léhűtőbe, ahol csapon is tartanak vagy 6-7 jó sört.