2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Színvonalas, modern, fiatalos, tágas kávézó Hidegkúton egy saroképületben, az ún. HÜVI épületében, amelynek hivatalos neve Hűvösvölgyi Szolgáltatóház. A bejárat előtt kis kiülős teraszuk van, amely azonban nem igazán árnyékos. Az ötlettelen névválasztást feledtette az, amit itt tapasztaltunk. Nagyon kedves, barátságos, készséges kiszolgálás, széles kávékínálat, ráadásul jó minőségű, finom is volt, bár az átlagnál szerintem drágább, akár még a belvárosi árfekvésnél is valamelyest. A Cortado 850 Ft, a jeges kókusz latte 1590 Ft volt, ez utóbbiban a kókusz nem volt igazán karakteres. Filteres Dammann teákat tartanak (1290 Ft).
Cookies amerikai típusú kekszekből csokoládés, áfonyás-mandulás és áfonyás (690 Ft), illetve néhány baguette szendvics (1650 Ft) - tonhalas, ha jól emlékszem, volt még a pultban, szóval az ételkínálat lehetett volna gazdagabb. Reggeliben tűnnek erősnek, legalábbis a fali tábla kiírásai alapján, de mi már később, ebédidőben, nem sokkal a zárás előtt jártunk itt.
A 4,5 -es össz pontszámot ezúttal felfelé kerekítettem.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós