Megérzésemet visszaigazolta a kávé minősége és az is, hogy a falon megannyi diploma igazolja, hogy a tulajdonos, Nagy Krisztián, aki egyben a pultos is, a legjobb magyar barristák egyike, sőt, volt már első helyezése is. A zárást elég komolyan veszik, negyed órával eme időpont előtt érkeztünk, s már rendeléskor figyelmeztettek, hogy nemsokára záróra. Mondjuk ezt is el lehet fogadni, nem kell mindenki olyan megengedő legyen, mit a Green Sheep csaposa, aki egyelőre addig tart nyitva, amíg van vendég, vagy az aradi Tulipán, a temesvári Reciproc, ahol szintén a vendég mondja meg, hogy mikor van záróóra. Kínálnak desszerteket is, mint mondták, a “Kézműves” nevű cég szállít nekik édességeket. Egy csokimousse-tortát kértem, mely nem volt teljes mértékben meggyőző, de azért nyújtott némi élvezetet. Tény, hogy ebben a műfajban sokkal jobbakat lehet enni a Fővárosban. A dizájn jó, az árak reálisak, a kávé meg remek. Összefoglalva, színvonalas, életképes kávézó nyílt a Baross utca elején, lehet, hogy még betérek alkalomadtán egyik-másik kávérajongó barátommal vagy családtagommal.