Elsőrangú sütik az Operaházban

Opera Café BudapestOpera Café Budapest a térképen

Kiváló 2016. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 15.
Az Operaház földszintjén tavaly ősszel nyílt meg a Zsidai-csoport által üzemeltetett Opera Café, amely a Hajós utca felől közelíthető meg kintről, előadások idején pedig a belső folyosón keresztül lehet a szünetekben vagy a program végén átjönni.
Korábban éveken át bérletünk volt a Wagner előadásokra, és a büfé akkori színvonala nem igazán volt méltó az Operaházéhoz (csak az árak jártak az egekben), így ennek a változásnak mindenképpen örültünk.
A csodálatos épület adott, ehhez jött az újragondolt, jól illeszkedő berendezés, amelyben a vörös-arany-fekete színvilág dominál.
A pultban sorakozó pompás "újhullámos" sütemények 900 Ft-os egységáron kaphatóak, stílus és ízvilág tekintetében talán a Zazzihoz tudnám némiképp hasonlítani. Tonkababos csokoládés (gluténmentes), mascarponés fehércsokis, ribizlis-gesztenyés, sajttorta, no és persze stílszerűen az Opera szelet. Egyből kettőt is bevállaltam, egyik jobb volt, mint a másik. A magam részéről célzottan csak sütizésre készültem, de amúgy a rövid bisztrós jellegű étlapon pizza, olaszos tészták, saláták és szendvicsek, s ha jól láttam, még marhapörkölt galuskával is szerepel.
Visszafogott, profi kiszolgálás, amolyan "régi vágású", de az Operához, ehhez a nem mindennapi elegáns környezethez szerintem ez a stílus illik.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (26)
Opera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - BelsőOpera Café Budapest - BelsőOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Külső képOpera Café Budapest - Külső képOpera Café Budapest - Külső képOpera Café Budapest - Külső képOpera Café Budapest - Étlap/itallapOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - BelsőOpera Café Budapest - BelsőOpera Café Budapest - Külső képOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - Étel/italOpera Café Budapest - BelsőOpera Café Budapest - MosdóOpera Café Budapest - MosdóOpera Café Budapest - EgyébOpera Café Budapest - Egyéb

Opera Café további értékelései

2016.02.01gyerekekkel
Zsidai Roy és Litauszki Zsolt párosa a minőség védjegye. Nagy örömmel hallottam, hogy az Operaház kávézóját is bevették a portfólióba, s csak idő kérdése volt, hogy mikor próbáljuk ki, hogy mit tudnak. Nos, a minap minden összejött ehhez, beültünk egy kellemes desszert-reggelire a nagyobbik...
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Napi árak reggelis ellátással
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg