Hétköznap ebédidőben kedvező árú 2 fogásos menüt kínálnak 890 Ft-ért, ami árban kedvező, minőségben azonban az átlagos, erősen felejthető kategóriába tartozik. Tipikusan az a hely, ahol az ételre már 1 hónap múlva sem emlékszik az ember, ami egyúttal persze azt is jelenti, hogy nem felejthetetlenül rossz, csak semleges, jellegtelen, semmilyen. A kiszolgálás is tessék-lássék, az ebédidő közepén a pincérek az éppen érkező szállítmányt pakolják a raktárba, közben kimennek dohányozni, végül is belefér, nincs teltház, de mégis olyan ambivalens ez a helyzet. Pedig amúgy udvariasak, köszönnek, nem tesznek úgy, mintha nem foglalkoznának a vendégekkel, de mégis érezzük, hogy itt nem mi vagyunk a középpontban. Pozitívum, hogy minden asztalra kancsóban oda van készítve a víz és tiszta poharak is, ez Budapesten sajnos nem igazán jellemző szokás, vidéken azonban bevett gyakorlat. A kelleténél hosszabb étlapon magyaros és halas ételek az uralkodóak, meglepetést nem igazán tartogatnak. Pontyból és harcsából készítenek halászlevet (1790 ill. 1990 Ft), a főételek 2-3000 Ft-ba kerülnek. Összességében egy megfáradt, kissé múltban megrekedt helynek tűnik, ami lehetne jobb, barátságosabb, kellemesebb.