Az újpesti Öreghalász Étterem Budapest egyik legjobb halvendéglője. A magyaros halászlé friss Magyarországon halászott halakból készül. Belsőség mindig rendelhető hozzá. A halakon kívül készítünk ételeket más húsfélfékből is, mindig a szezonnak megfelelő kisérőkkel és módozatban.
Éttermünk méretének köszönhetően alkalmas társas rendezvények megtartására is. Családi és üzleti rendezvényeire fogalaljon asztalt, vagy különtermet már most! Szép Kártyát elfogadunk. Mi mindent megteszünk, hogy Kedves Vendégeink maradéktalanul jól érezzék magukat. Szeretteinek vásároljon Öreghalász Ajándék Vacsora-utalványt! Viszontlátásra! Az Öreghalász nevében Haász Tamás vendéglős
December 28-án férjemmel ott foglaltunk asztalt vacsorára. Szerettünk volna lazacot és pisztrángot fogyasztani. A neten megnéztük az étlapot, amin sokféle halétel szerepel. Amikor kikértük a választott halakat, közölte a pincér hogy csak ponty van, semmi más hal nincs.
Így a párom lemondott a halról és kacsacombot választott helyette, de ahogy kimondta egyből jött a válasz: Sajnos kacsa sincs! Ár érték arányban gyenge, nagyon elavult, az adagok sem nagyok, az üdítők drágák és az étlapról a fele nem rendelhető! Csalódtunk, többet ott nem eszünk!
Rendszeresen járok ebbe az étterembe. Tetszik a kissé ódon hangulata, figyelmes a kiszolgálás, elfogadhatóak az árak, finomak az ételek. Mi legjobban a pontyfiléből készült halászlét szeretjük. Családi és baráti össszejövetelek szervezésére is alkalmas a hely. Meghitt hangulatú páros találkozóhoz kényelmes boxok állnak rendelkezésre.
Sajnos alulmúlta az elvárásaimat ez az étterem. Olyan mintha megállt volna benne az idő. Régen felkapott hely volt, de mintha elfelejtettek volna felzárkózni. Az ételek ugyan jóízűek voltak, de pl. a főétel kihűlt mire kihozták, és nem volt túl nagy adag. Szerintem szuper helyet lehetne belőle kihozni, ha kicsit felújítanák, és frissítenék a kínálatot.
Finom , nagy adag halászlé, minden egyéb étel /sztrapacska, húsos második fogás/ is finom, jó hőmérsékletű. Udvarias kiszolgálás, reális árak. Szerintem ezek a fontosak, belülről nem látja az ember a külső homlokzatot. Szocreál építés lehetett, de a belső berendezés megfelelő.
Családdal és a különteremben konferencián is voltam itt többször, az ételek,a felszolgálás mindig jó volt. Az elhelyezkedése is jó, ingyenes parkolás, közel a váci úthoz, közel a metró Városkapu megállóhoz is.
Kezd az az érzésem lenni, hogy az Öreghalász Étterem fölött kezd eljárni az idő. Ezt főleg a külcsínre értem. Úgy gondolom, hogy egy alapos felújítás ráférne a külső homlokzatra, hiszen nagyon fontos az első benyomás. A benti légkör viszont sok mindenért kárpótol. Rendben van a hangulat és a berendezés is egyszerűen nagyszerű.
Nagyon finom hal ételek találhatóak az étlapon, amikkel minden vendég meg lehet elégedve. A felszolgálás minőségét nem érheti szó, tapasztalt, szakképzett pincérekkel találkoztam ottlétem során, és csak jókat tudok elmondani róluk. Az árak megfelelően vannak kitalálva.
1042Budapest, Árpád út 20-22.
06 1 231 0800
Szolgáltatások
ingyenes WIFI légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték étel elvitelre fix áras kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség sportközvetítés széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V