Átlagos 2013. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 26.
Sajnos alulmúlta az elvárásaimat ez az étterem. Olyan mintha megállt volna benne az idő. Régen felkapott hely volt, de mintha elfelejtettek volna felzárkózni. Az ételek ugyan jóízűek voltak, de pl. a főétel kihűlt mire kihozták, és nem volt túl nagy adag. Szerintem szuper helyet lehetne belőle kihozni, ha kicsit felújítanák, és frissítenék a kínálatot.
Az esküvőnket ünnepeltük tegnap az étteremben. Már a foglaláskor is rendkívül segítőkészek és barátságosak voltak! Az ételek kifogástalanok voltak. Háziasan, ízletesen főztek, az ételek frissek voltak. A személyzet felkészült és figyelmes volt! Az árak teljesen elfogadhatóak.
Évek óta járok a barátaimmal vacsorázni, havonta egy alkalommal. Kiváló a konyha, udvarias és gyors a kiszolgálás, nagyon elégedettek vagyunk mindnyájan! Nem véletlenűl járunk évek óta ebbe az étterembe, csak ajánlani tudom. A társaság fele Budáról jár át és nem bánják! Klassz hely!
Sajnálom ,hogy már korábban nem kerestük fel ezt éttermet.Hangulatos,tiszta,udvarias kiszolgálás nagyon finomak az ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.