2019. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. július 11.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kollégáimmal kerestem fel az éttermet, egyedül vagy a feleségemmel nem mertem kipróbálni, a rémes külső annyira taszított. Egy szocreál tömbház földszintjén található, elhanyagolt megjelenésű, a berendezés már barátságosabb, de ez sem túl modern. Az ételek viszont kárpótolnak, a harcsafilé egészen jóra sikerült. Az étlap szép hosszú - kérdés hány étel kapható ténylegesen - az italválaszték is bőséges. A kiszolgálásra sem lehetett panaszunk, az árak is kedvezőek, kellemes esetét töltöttünk itt.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Öreghalász Étterem további értékelései
2024.05.19csoporttal
Az esküvőnket ünnepeltük tegnap az étteremben. Már a foglaláskor is rendkívül segítőkészek és barátságosak voltak! Az ételek kifogástalanok voltak. Háziasan, ízletesen főztek, az ételek frissek voltak. A személyzet felkészült és figyelmes volt! Az árak teljesen elfogadhatóak.
2024.03.27barátokkal
Évek óta járok a barátaimmal vacsorázni, havonta egy alkalommal. Kiváló a konyha, udvarias és gyors a kiszolgálás, nagyon elégedettek vagyunk mindnyájan! Nem véletlenűl járunk évek óta ebbe az étterembe, csak ajánlani tudom. A társaság fele Budáról jár át és nem bánják! Klassz hely!
2020.06.27gyerekekkel
Sajnálom ,hogy már korábban nem kerestük fel ezt éttermet.Hangulatos,tiszta,udvarias kiszolgálás nagyon finomak az ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.