Romlott a konyha

Öreghalász Étterem BudapestÖreghalász Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2025. áprilisban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2025. április 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Öreghalász híres volt a jó konyhájáról. Sajnos csak volt... Halászlét rendeltünk és harcsafilét kaprimártással, sült zöldségekkel ls steakburgonyával. A halászlé rendben volt, mint mindig, de a főétel nagyon rossz volt. Egy vékony szelet halálra szárított valamit kaptam, amiről nem igazán hiszem, hogy harcsa volt, a sült zöldség csaknem 100%-ban nyers volt, a kaprimártás egy rengeteg keményítőt tartalmazó fényes massza 3 db bogyóval. A steakburgonya jó volt, ám csak steak burgonya alakúra vágott sültkrumpli, minden fűszerezés és steakburgonya állag nélkül. Ezt még a felszolgáló hölgy kedvessége is nehezen tudta feledtetni. Az viszont pozitív, hogy maradt a jó öreg szóda, jó hidegen.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Öreghalász Étterem további értékelései

2024.05.19csoporttal
Az esküvőnket ünnepeltük tegnap az étteremben. Már a foglaláskor is rendkívül segítőkészek és barátságosak voltak! Az ételek kifogástalanok voltak. Háziasan, ízletesen főztek, az ételek frissek voltak. A személyzet felkészült és figyelmes volt! Az árak teljesen elfogadhatóak.
2024.03.27barátokkal
Évek óta járok a barátaimmal vacsorázni, havonta egy alkalommal. Kiváló a konyha, udvarias és gyors a kiszolgálás, nagyon elégedettek vagyunk mindnyájan! Nem véletlenűl járunk évek óta ebbe az étterembe, csak ajánlani tudom. A társaság fele Budáról jár át és nem bánják! Klassz hely!
2020.06.27gyerekekkel
Sajnálom ,hogy már korábban nem kerestük fel ezt éttermet.Hangulatos,tiszta,udvarias kiszolgálás nagyon finomak az ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hotel Európa Fit Hévíz - Kedvezményes pihenés
Hotel Európa Fit Hévíz