Először azt hittem, hogy nincs fent az éttermek között ez a hely, a térképjelölő ugyanis teljesen rossz helyre pozícionálja, a Hungária körút mögé a sínekhez, holott a Dózsa György út és a Thököly út sarkán van. Szóval, tegnap itt ebédeltem. Lehet, hogy jobb napokat ért meg, ezek meg nem a jobb napjai.
Talán valamikor tényleg volt itt egy kínai étterem, a külső feliratok szerint is, most csak egy kínai gyorsbüfé, a létező legátlagosabb kínai ételekkel, ízekkel, kiszolgálással. Meg némi kínai kiabálással, a vendégtér valami raktár is néha, de egy ebédre azért még jó az egész. És ráadásul eléggé olcsó megoldás is.
A munkahelyemhez közel van, így esett erre a választásom. Az ár/érték arány tökéletes, a normál adag bőven elég. A hely nagyon autentikus, a kiszolgálás kedves volt. Csúcsidőben dél fele nagyon sokat vannak, de nem volt gond a sorbanállással. Az étel hozza az ilyen stílusú étkezdék szintjét, talán kicsit zsírosabb és a zöldséges tésztában kevesebb volt a zöldség.
A családdal elmentünk ebédelni kipukkadásig ettünk . A nagy adag étel az itt tényleg nagy adag! ! Az asztalhoz ülve kényelmesen elfértünk nagyon praktikus megoldás a forgó asztal . Igazi keleti ízvilágú ételeket ehetünk ebben a családias kínai étteremben, nagyon kedvesek, türelmesek és segítőkészek a tulajdonosok ő maguk is szolgálnak ki ,ha kínait akarunk enni csak itt sehol máshol! !