A vendéglő felújítása, ill. újra nyitása után pár nappal már jártunk itt, nagyon nem voltunk elégedettek. Most adtunk egy újabb esélyt, megint betértünk. Valami javulást tapasztaltunk. A belső tér lehetne hangulatosabb, a terasz jó. Az étlap kínálata változott, valamivel jobb. A kiszolgálás sokkal udvariasabb.
Az italt gyorsan megkaptuk, az ételre sem kellett túl sokáig várni. Tetszett, hogy a teraszon voltak plédek, gondoltak arra, hogy naplemente után lehűl a levegő és vannak fázós vendégek. A húsmentes ételek választéka itt is (mint a legtöbb hazai vendéglőben) lehangoló, rántott gomba, rántott sajt, rántott, rántott, rántott. Sajnos ennyire fantáziátlan, egyhangú kínálat a legtöbb helyen, pedig egy kis odafigyeléssel ezen nagyon könnyen lehetne javítani.
Bő fél évvel ezelőtt nyílt újra az étterem, más lett az üzemeltető, új belső kialakítás lett, csak a név maradt változatlan, ezért gondoltam, megér egy újabb értékelést. A kiszolgálás színvonala egyértelműen romlott, kártyával nem lehet fizetni, a korábbi honlap, amin a heti menü is szerepelt, megszűnt.
Az a la carte árak továbbra is elég drágák, a menük száma csökkent, 2 levesből és 3 főételből lehet összeállítani, ami 1100-1200 Ft-ra jön ki. A desszert 290 Ft, ez a legjobb ár-érték arányú ajánlatuk. A belvárosban sokszorta nívósabb környezetben ennél olcsóbban lehet ebédmenüt enni. Az étterem szerencséjére Újpest nem bővelkedik a jó éttermekben, az alacsony helyi nívóból nem lóg ki. A kerthelyiség az ami hangulatos ilyenkor a nyári időben, egyedül ezért ajánlható, és a konkurrens helyi éttermek sem jobbak sajnos.
Ismét betértem ide a zöldbabfőzelék finom volt, másnap egy gondolattal vezérelve temesvárit ettem, ami a főzelék és pörkölt keverékéből állt. Köze sincs a temesvárihoz. Nézem a napi menüt, megsem lepedőm, hogy a maradékból 3, napon palócleves? lett. Kreatív a szakács. Még mindig ha bemegyek úgy gondolom maradok a frissensülteknél, a legjobbak. Köretek igen jók.
Kollégáimmal többször jártunk ebédelni ebben az újpesti étteremben, legutóbb idén augusztusban. Nyáron a kerthelyiség elég hangulatos, az étterem egésze azonban a 80-as éveket idézi, bár a honlapja szerint a 90-es évekbe nyílt. A választék széles, a minőség azonban változó, több alkalommal előfordult, hogy a hús rágós volt, vagy a húsétel húst alig tartalmazott.
A napi menük ára barátságos, az étlapról rendelt ételek ára a hely színvonalához képest elég magas, különösen a salátáké. Ha elég éhes az ember, ki lehet próbálni, maradandó élményt nem nyújt, csak árban haladja meg a gyorséttermek színvonalát.
Egy kis Újpesti étterem. Nagyon- nagyon jó konyhával. Többféle menüből is lehet válogatni. A személyzet elbűvölő és nagyon segítőkész. Ritkán tapasztalok ilyen típusú helyen ilyen kedvességet. Látszik, hogy van gazdája az üzletnek és az is hogy rengeteg a törzsvendég. Én még nem tudtam csalódni. Egy kis oázis a lakótelep közepén. Aki jót akar enni nagyon korrekt áron, annak ez egy tökéletes választás!
1043Budapest, Munkásotthon u. 39.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre házhozszállítás napi menü parkolási lehetőség rendezvényhelyszín