Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A nyitva tartás számomra egy kicsit hektikus, többször találtam már őket zárva, de egyébként du. 4 körül szoktak nyitni, így reggelizésre vagy ebédelésre sajnos nem alkalmas helyszín. Van olyan sarok, amelyet a 60-70-es évek stílusában rendeztek be, de van ennél korábbi, 2 világháború korabeli is. Érdemes körbesétálni, észrevenni a sok kis apró részletet, díszletet. A fel melletti pianínón talán valaki szokott zongorázni. Van csocsóasztal, de az akvárium kis halait nézve relaxálhatunk is. Az étlap egyszerű, bisztrós jellegű, egy A4-es lapon elfér, és egyúttal papírterítőként is szolgál; az ételeket humoros elnevezésekkel illették. Árban szerintem egy kicsit magasabb az átlagnál, de még belefér az elviselhető kategóriába (2000 Ft feletti árak jellemzőek a főfogásoknál). A konyha teljesítménye nem kimagasló, de jól lehet lakni. Vannak amolyan békebeli avagy a gyermekkorunkat idéző fogások: pl. rétes vaníliaöntettel, túrógombóc, de burgereket, pizzákat, salátákat is tartanak, a napi ajánlatban leves, főétel is szerepel. Én a kencefice névre hallgató előételt kértem, amelybe 3 féle "kence" (kőrözött, padlizsánkrém, majonézes tojáskrém), hozzá 4 szelet bolti toast kenyér pirítva. A 3 közül a kőrözött volt a legjobb, a padlizsán kissé jellegtelen, több fűszert elbírt volna, a tojáskrém nagyon folyósra sikeredett. 3 dl házi málnaszörp 300 Ft, finom volt, de nem rendkívüli. A Kapucinus Sörfőzde kézműves söreit tartják (Bodzás Angyalka, Szeplőtelen, Frau Luther). A kiszolgálás és a konyha kényelmes, mondhatni lassú, de a személyzet közvetlen, barátságos. (az "ennyire tetszett" pontszám nem az egyes kategóriákban adott pontjaim átlaga, az a helyzet, hogy engem ezzel a dizájnnal és hangulattal "megvettek")