2014. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. június 29.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az autó szélvédőjére helyezett szórólapnak köszönhetően ugrottam be ide egy gyors vacsorára hétköznap este, zárás előtt 1 órával. Rajtam kívül még egy asztalnál ültek, amikor érkeztem.
A csirkefogóhoz - csirke csibészhez hasonló az étel felhozatal, azaz frissen sült csirkés ételek, ezeken kívül saláták/savanyúságok, rizs, krumpli és minden nap van valamilyen napi menü. A berendezés és a dekoráció friss, fiatalos, üde, fehér-piros-szürke színeket használtak. Magas bárszékeken lehet ülni. Én egy pohár házi limonádét, rántott csirkemellet és vegyes köretet (sült krumpli, rizs), valamint kovászos uborkát kértem, 1550 Ft-ot fizettem összesen. Az adag olyan nagy volt, hogy végül a felét elvittem haza. A kiszolgálás nagyon kedves, barátságos volt, látszik, hogy a vendég fontos a számukra, és arra törekednek, hogy visszatérő vevőik legyenek. Nekem nagyon szimpatikus ez a hozzáállás, sajnos nem általános az éttermeinkben.
A mosdó tiszta, rendezett volt. Van egy db kinti asztal is.
Ami nem tetszett: nagyon hangosan szólt a kereskedelmi rádió.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (15)
Még több kép (5 db)
Puchner Kastélyszálló Bikal