A hely emlékezetes házigazdája egy békés németjuhász kutya, akinek egyébként nem Pacsi a neve, bár én egyből azt gondoltam, hogy ő lehetett a névadó. Klasszikus kerek pizzákat készítenek, jó minőségű alapanyagokból. A kiszolgálás kedélyes, kényelmes, nem kapkodós. Egyszerre a pizzakemencébe 3 db pizza fér be, így nagyobb társaságok esetén a várakozási idő hosszabb lehet. A pizzát teljes kiőrlésű tésztából is lehet kérni. Most bevezető akció van a nyitás kapcsán, minden pizza 2500 Ft, (a Margharita meg talán csak 2300 Ft volt), ami igazán kedvező ár, nagyon megéri! Tudom, az olaszok infarktust kapnak, ha ezt meghallják, de én egy Hawaii pizzát ettem, egyszerűen szeretem minden összetevőjét, ez az igazság. Ráadásul kézműves pizzériában nem is ettem még, mert általában cikinek tartják, és nem teszik az étlapra, itt meg mindent a vendégek kívánsága alapon kapható. Ez nekem tetszett. Az, hogy egyszerre 3 pizzát tudnak megsütni, annyiban érdekes, hogyha mondjuk 4-en mentek együtt enni, akkor valaki várni fog a pizzájára, a többiek meg rá. Erre nem tudom, mi a megoldás, de egy kicsit kellemetlen lehet, ha mondjuk a kollégákkal együtt mentek ki ebédelni, mint például a mi esetünkben is történt. Mert ugye az sem jó, ha vársz a többiek pizzájára, és addig a tied kihűl. Megoldás, ha megosztjuk a pizzákat egymás között, így mindenki tud enni egyszerre. Mondjuk én nem szeretem a Jalapeno csípős paprikás pizzát, amit egyik kollégám kért szóval azt kihagytam a kóstolásból. Különleges szörpöket lehet kapni, homoktövis, gyermekláncfű, 750 Ft 5 dl, ezeket is érdemes megkóstolni, inkább a szörpöt preferálom, ha van, mint a multi Cola italokat.