2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 9.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Pad Thai Wok Bar thai ételeket árusító lánc, amely egyre több helyszínen felbukkan. Országosan 8 helyszínen vannak jelen, ezek közül nemcsak plázás helyszíneken, mint az Árkádban.
A rendelésfelvétel és a fizetés a bejáratnál kialakított "recepciós pultnál" történik, természetesen lehet bankkártyával is fizetni.
A rendelést követően frissen dobják össze az ételeket a wokban, az összetevőket tetszés szerint lehet összeválogatni. Összetevőktől függő, de 2000 Ft alatt nem igazán jön ki egy étel, de inkább 2500-3000 Ft, ha valami komplexebbet szeretnénk. Rizses vagy tésztás alap, zöldségek, húsok, szósz. Szép a tálalás, elég nagy az adag, bár ennek jó részét a tészta, illetve a rizses alap adja.
Az ételek elkészülését színes sorszám jelzi a digitális táblán, és azt is kiírják, hogy melyik pultnál lehet átvenni az elkészült ételt.
Az ételek üvegfal mögött a látványkonyhában készülnek. Nincs ételszag.
A berendezés modern, fiatalos, vidám, színes, nem ázsiai hangulatú.
Nagyon finomak a desszertjeik, ezek a pultban készen állnak bedobozolva, onnan lehet választani.
Én a maracujás rizses fehércsokihab mellett döntöttem, ami igazán ízletes volt, nem túl édes, elég kiadós. (690 Ft).
A kiszolgálás jól szervezett, az ételek elkészülésére 8-10 percet kellett várni.
Sok ülőhely van.
Még több kép (1 db)
Padthai Wokbar - Árkád további értékelései
2022.08.31egyedül
![]()
Sajnos a mai nap nagy csalódás ért, miután az elvitelre kért ételt otthon kibontottam. A doboz félig üres volt. Korábban ennél nagyobb adagokat csomagoltak be. A fiam a rizstésztát padthai szósszal és csirkehússal elfogyasztotta, de mivel nem féladag ételhez van szokva, éhes maradt. Csatolom a...
2019.12.30családjával
![]()
Egy családtag ajánlására tértünk be. Érkezéskor hatalmas sor fogadott, de ez pillanatok alatt lefutott, és az ételeket igen gyorsan ki tudtuk választani, igénybe véve a pénztáros hölgy segítségét és ajánlását is. A választás és fizetés rendszere már máshonnan ismert volt, így azon nem...
2019.03.09kollégákkal
![]()
Nemrég nyílt meg a Padthai étteremhálózat újabb tagja az Árkádban. Egy péntek délben jártam ott egy kolléganőmmel, amikor elég nagy volt a forgalom, de azért még találtunk üres asztalt. Korábban nem jártam ennek az étteremhálózatnak az éttermében, nem ismertem a választékot, de a kiszolgáló...
Thermal Hotel Balance Lenti