Érkezéskor welcome drinkkel köszöntötték az érkezőket, majd az üdvözlő beszéd és koccintás után tapas-okat szolgáltak fel részünkre. A csapat egyik fele normál asztaloknál ülve tudott enni, a többiek magas bárasztaloknál állva. 2 féle kiváló minőségű kenyeret hoztak fonott kosarakban, hát, vissza kellett fognunk magunkat, hogy ne azzal együk magunkat tele, mielőtt még a többi étel megérkezik. Az ételek is minőségiek, változatosak, ízletesek, remekül fűszerezettek voltak, és jól illettek a közben felszolgált borkóstoló mellé kísérőnek. A krémválogatásban padlizsán, hummusz, tepertő, tonhal és zakuszka szerepelt friss zöldségekkel. A hideg bőségtálon Serrano sonka, Kras szlovén sonka, többféle sajt, köztük parenyica és kecskesajt is, mortadella, savanyúságok és zöldségek vártak arra, hogy mindent befaljunk. Amikor kiürültek a tálak, a személyzet újabb adag pótlással érkezett. Sajnos minden bort nem tudok név szerint felidézni, amelyeket kóstoltunk az este során, de szerepelt köztük a Tarjányi Igazgyöngy gyöngyözőbor, Jásdi csopaki rizling, chardonnay, Irsai Olivér, Gálné kékfrankos rosé, Kovács Nimród Rhapsody Bikavér, Matias Cabernet Franc.