Úgy tippeltem, hogy a pultban személyesen Pali, egy középkorú úriember, vérbeli vendéglátós fogadta és szolgálta ki a vendégeket, persze lehet, hogy tévedek, de teljesen el tudtam őt képzelni a Főnök Palinak. A rendelés és fizetés a pultnál történik, de utána helyben kulturált körülmények között, tiszta és modern asztaloknál lehet leülve enni, inni, kávézni, amely a piacokon ritkaságszámba megy. Még ha le is lehet ülni, az nem ilyen körülmények között szokott megtörténni, szóval ez nagyon pozitív volt. A pultban közkedvelt magyaros ételek sorakoztak, a többség elvitelre vásárolt ételt én is, lévén még alig múlt el reggel 9 óra, ennek ellenére néhány bevállalós munkás férfiember már elégedetten tolta be magába a pörköltet galuskával. Végül is, miért ne lehetne ezt reggelire is enni, ha valaki szereti? Az ételek a teljesség igénye nélkül töltött paprika, pacalpörkölt, mákos guba, töltött káposzta, túrós csusza. sült debreceni, májas és véres hurka, rakott krumpli és többféle rántott étel (hús, halpatkó, zöldségek), sokféle savanyúság. 4 féle főzelék mindössze 895 Ft-ért. Menzás, napközis hatású volt a paradicsomos káposzta, de árban igen megérős. Hozzá a nagy fasirt darabja 400 Ft. A főételek többsége 2000 Ft körüli, pár száz Ft-tal alatta, illetve felette. Szép nagy adagokat kapni ennyiért. A kávé nem a hely erőssége, persze, elfogyott, de olcsó, nem minőségi, kicsit karcos, nem bársonyos, ráadásul tűzforró. A csésze felirata szerint Café Vergnano, de azt ismerem, és ennél sokkal jobb, ez inkább olyan lengyel kávés vagy Omniás ízű volt. A cappuccino fahéjjal 520 Ft-ba került. Nem sok, de nem is érte meg az árát. Összességében a Pali Faloda nálam erős 4 pontot érdemelt, a maga nemében - piaci kifőzde - a legjobbak egyike.