Turistacsalogató a Citadella sétányon, igazi csapda a fáradékony turistáknak, hiszen helyileg a parkoló és a Citadella szobrokhoz vezető kaptató között található. Lehet, hogy odafelé még könnyen ellenáll az ember, de miután megtapasztalja, hogy feljebb már nincs büfé vagy italvásárlási lehetőség, viszont nyári melegben a tűző napon a betonon kell baktatni árnyék nélkül, akkor hajlamos lehet ide betérni.
Gyakorlatilag erre is lett kitalálva a hely, hiszen a külföldi buszos csoportok nem ide szervezik az útközbeni megállókat, pihenőhelyeket. Benti rész nincs, viszont van 2 kinti terasz, ahonnan a fák teteje miatt nincs kilátás, így a panoráma miatt beülni nem érdemes. Mondjuk, szerintem más miatt sem. Ha már úgy alakult, hogy valaki elfelejtett magával italt hozni, biztosan vannak ilyen rutintalanok, akkor sokkal inkább ajánlom a sétány elején, a játszótérnél a Fügét, akit meg a panoráma érdekel, az inkább térjen be a Búsuló Juhászhoz. A 0,5 l-es szénsavas palackos üdítőket 650 Ft-ért, az "ásvány" vizet 590 Ft-ért vesztegetik, a Pepsi konszern termékeit árusítják. A 2 dl-es Topicana gyümölcslevek és a "házi" szörp (málna, bodza) 3 dl-es 690 Ft. A pálinka nemcsak a névben szerepel, Árpád pálinkákat tartanak (4 cl 1090-1990 Ft/4 cl). Nem tudom, hogy ételeket tartanak-e. Étlapot nem láttam, és embereket itt enni sem, bármikor jártam erre.