2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 28.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Király utca középső szakaszán, a Nagy Diófa utcai kereszteződésben található igényes és tágas pékség, kora reggeli nyitással, széles választékkal, barátságos árakkal, a benti részben kényelmes ülőhelyekkel. Főleg klasszikus édes és sós péksütemények, kakaós csiga, túrós batyu, rétesek, almás és meggyes táska, virslivel töltött croissant. Olasz típusú Caffe Vero-t főznek, ez gondolom, Veronára utalhat.
A péksüteményeken túlmenően pizzát, hideg és grillezett szendvicseket (van 3 emeletes is!), salátákat is kínálnak.
Itt történt meg velem, hogy véletlenül a velem egy időben fizető másik vendég péksütis papírzacskóját kaptam fel a pultról, és már később az utcán jártam, amikor rájöttem, hogy összekeveredett a 2 rendelés. Visszamentem, mosolyogva vártak, és megkaptam a saját rendelésemet ismét. Csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyát nem fogadnak el.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók
64.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval