Albánok teteje

Palotai Pékség & Király Streat Grill BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill Budapest a térképen

Átlagos 2025. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. január 5.
A Király utcában már sok éve működik itt ez a pékség, amelyet főleg külföldiek látogatnak, azon belül vegyes korosztály. A korábbi értékelést is én írtam ide, de annak már több, mint 8 éve. Hosszú a nyitva tartási ideje, és vasárnap is nyitva vannak. Egyébiránt ez egy albán pékség, de azon belül az egyik legszínvonalasabb, ahol megfordultam. Széles a kínálat édes és sós péksüteményekből, aprósüteményből, pogácsából, árak tekintetében középkategóriás. Friss kenyér mindig kapható. Átlag feletti méretűek a péksütik, így az ár-érték arány is jobb az átlagnál. A 35 dkg-os fonott kalács 500 Ft, elvitelre kértem. A péksütemények jellemző darabára 550-600 Ft, példaképpen meggyes, áfonyás és almás leveles, csokis tekercs, fahéjas és kakaós csiga. Az extrább sütik azért drágábbak, pl. a mákos-meggyes-mandulás kalács 1300 Ft.
Helyben lehet kávézni, reggelizni, sütizni, kulturált körülmények között, rendes asztaloknál.
Corso Verona hagyományos olasz pörölésű kávét főznek, nem specialty minőség.
Többféle kiadós szendvicset készítenek, 1200 Ft környéki áron.
A kiszolgálás tekintetében az egyik pultos egyáltalán nem tudott magyarul, a másik hölgy igen.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (5)
Palotai Pékség & Király Streat Grill Budapest - Külső képPalotai Pékség & Király Streat Grill Budapest - Külső képPalotai Pékség & Király Streat Grill Budapest - Külső képPalotai Pékség & Király Streat Grill Budapest - BelsőPalotai Pékség & Király Streat Grill Budapest - Külső kép

Palotai Pékség & Király Streat Grill további értékelései

2016.12.28egyedül
A Király utca középső szakaszán, a Nagy Diófa utcai kereszteződésben található igényes és tágas pékség, kora reggeli nyitással, széles választékkal, barátságos árakkal, a benti részben kényelmes ülőhelyekkel. Főleg klasszikus édes és sós péksütemények, kakaós csiga, túrós batyu, rétesek, almás és...
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+