Pán Bisztró Budapest

17 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Black Friday
Ensana Thermal Aqua Hévíz
45.765 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással

Pán Bisztró Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2023. szeptember 9.egyedül járt itt
Korrekt kis bisztró, kávézó, pizzéria Angyalföld megújuló részén, egy új építésű társasház földszintjén. Zöld növényekkel és kerítésekkel övezett terasz kerthelyiségből lehet belépni az étterembe, de légkondicionáló hiányában a beltér nyáridőben elviselhetetlenül meleg. A teraszon legalább egy kicsit mozog a levegő.
Pán Bisztró Budapest - BelsőPán Bisztró Budapest - MosdóPán Bisztró Budapest - MosdóPán Bisztró Budapest - Étel/italPán Bisztró Budapest - Étel/italPán Bisztró Budapest - Étel/italPán Bisztró Budapest - Étlap/itallapPán Bisztró Budapest - Étlap/itallapPán Bisztró Budapest - Étlap/itallapPán Bisztró Budapest - BelsőPán Bisztró Budapest - BelsőPán Bisztró Budapest - BelsőPán Bisztró Budapest - Külső képPán Bisztró Budapest - EgyébPán Bisztró Budapest - Külső képPán Bisztró Budapest - Külső képPán Bisztró Budapest - Külső kép
Még több kép (14 db) >>