Nem sokkal a 12 órás nyitás után érkeztünk, rajtunk kívül egy nagyobb indiai asztaltársaság már volt az étteremben. Ugyanaz a 2 felszolgáló (egy férfi és egy hölgy) van most is, akik évekkel ezelőtt is voltak. A férfi szűkszavú, nem igazán kommunikatív, de normális, ő hozta az étlapokat és kínált hellyel bennünket. A rendelést a hölgy vette fel, 1-1 főételen, rizsen és naan-on kívül még akartunk kérni egy előételt, amikor közölte, hogy na, ez nagyon sokára lesz kész, így majd rengeteget kell várnunk a főételre, legalább 1 órát, mert a másik asztalnál most rendeltek meg 5 főre komplett ételsort. Nem is értettük hirtelen, hogy most ezzel mi a gond, végül is enni jöttünk, nem gyorsétterembe, nem rohanunk sehová, de mondtuk, hogy nyugodtan hozzon ki mindent egyszerre, a főételeket is az előétellel együtt. A férjem totál kiakadt (nem a hölgy előtt, ő addigra már elment), és mondta, hogy ő már azon gondolkodott, veszi a kabátját és menjünk inkább máshová. Szóval végül is maradtunk, a várakozás alatt folyamatosan jöttek az újabb vendégek, már csak 2 szabad asztal maradt. Nem sokkal később megérkeztek az ételek (még 30 percet sem kellett várni), én Kashmiri csirkét kértem (gyümölcsös szószban, nem csípős), a férjem Punjabi halat (paradicsomos, nagyon fűszeres és csípős), 1 adag basmati rizst, 2 garlic naan kenyeret, az a bizonyos előétel egy adag sült hagymakarika volt mentaszósszal, és egy zöldséges raitát (joghurtos savanyúságnak mondanám). Minden nagyon finom volt, mennyiségre is bőséges, fantasztikus jó még mindig a szakácsuk! ! 2 gyömbérsört és 1 vizet ittunk még, összesen 8900 Ft-ot fizettünk. Remélem, nem lesz hasonló gond a kiszolgálással később, mert a helyet továbbra is szeretem. Vagyis az ételeket inkább. . . A mosdó nagyon pici és szűkös.