A Penta Unió Oktatási Centrum épületében már évek óta működik ez a büféjellegű hely. Bejárata a Sas utcáról nyílik és természetesen bárki betérhet ide, nemcsak a diákok. Picike hely, ahová leginkább reggelire, kávéra vagy valami napközbeni frissítőre, uzsonnára térnek be a környékbeliek.
A fal mellett bárszékekre lehet leülni, de ha valaki nagyobb kényelemre vágyik, a kis galériára is fel lehet lépcsőzni. Persze a legtöbben inkább elvitelre vásárolnak, én is így teszek általában. Csak a legutóbbi látogatásomkor szembesültem vele, hogy valószínűleg a környék legjobb áru, de egyúttal friss és jó minőségű szendvicseit árusítják. A szendvicseket többféle péksütibe töltik: sima vagy magvas ciabattába, illetve teljes kiőrlésű, magvas, tökmagos bagettbe. Az általam választott sonkás-sajtos zsemle mindössze 290 Ft-ba került, és minden összetevője friss, minőségi, ízletes volt. A füstölt tarjás és a mangalicás bagettek is vonzóak (490 ill. 450 Ft-ért). A sütiválaszték visszafogott: islert, lekváros és diós linzerkarikát, valamint előrecsomagolt croissant-t láttam a pultban. Egy jó adag müzli joghurttal vagy tejjel 450 Ft, ez is igazán kedvező. A kiszolgálás kedves, kilengésektől mentes. Mivel csak egy ifjú hölgy alkotja a személyzetet, és ő csinál mindent a kávéfőzéstől a fizetésen át, ha már 3-nál több vásárló van a büfében, akkor egyrészt jelentősen megnő a várakozási idő, másrészt gyakorlatilag meg is telik a hely.