Az alap lehet svájci tejcsoki, belga étcsoki, fehér csoki, nutella vagy házi baracklekvár (300 Ft), erre jönnek a gyümölcsök (300 Ft), majd a feltétek: tejszínhab, juharszirup, pillecukor, Kinder Bueno, Ferrero Rocher, Oreo keksz, mogyoró (150-350 Ft), fagylalt. Az óriáspalacsintákat is hasonló módon, ezekkel a feltétekkel lehet kérni. Frissen készül minden gofri és pali is. Megkóstoltam a spanyolok nemzeti édességét, a churrost (450 Ft) fahéjas porcukorral, karamell szósszal (250 Ft), ami szintén forrón érkezett, frissen sütve. Kávékon kívül kézműves szörpöket (málna, bodza, levendula) 490/590 Ft, forró csokit, matcha lattet ihatunk. A nyári szezonban vegán, gluténmentes és cukormentes fagylaltokat is kínálnak. A tulajdonos is benn tartózkodott az üzletben, de inkább amolyan megfigyelőként, egy fiatal, elég tapasztalatlan és bátortalan lány szolgált ki. Nagyon tiszta, kulturált, szépen kialakított hely, de nem lakályos, nem családias, legalábbis az én ízlésemnek ez a hely túl steril, hideg volt.