Hangulatos kis kajálda

Pántlika Bisztró BudapestPántlika Bisztró Budapest a térképen

Átlagos 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 28.
Nagyon hangulatos kis kajálda. Élő Dj Set volt, nagyon könnyed koraesti zenével. Nagyon tetszett. A kiszolgálás gyors volt. Az ételeinket is gyorsan megkaptunk. Hamburgert ettünk a párommal. Saját készítésű buci és hússal készült. Mindkettő jó volt, csak a ketchup-mustár-majonéz triot kihagyhatták volna. Ezzel lett elrontva az egész. Egy jó szósszal fenséges lesz. Így megmarad egy felülértékelt átlagnak. Régies hangulatú, de ezzel nem is volt baj. Kutyabarát hely.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Pántlika Bisztró további értékelései

2025.03.12a párjával
Szuper hely a Városligetben. Nagy minőségi választék, remek ételek. Kiváló hangulat és kedves személyzet fogad.
2025.03.11barátokkal
Több éve járok már ide. Nagyon szeretem a helyet. Barátokkal, családdal nagyon jó a szabadban eltölteni több órát. Még a régi iskola szerint, sok zöldséggel adják a hamburgereket, ezt én nagyon szeretem. Jó zenék vannak, normális közönség.
2024.07.07családjával
Ajánlom a helyet azoknak, akiknél mindig van szívószál, mivel itt nem adnak a limonádéhoz, akik szívesen isznak alig hideg sört a kánikulában, és akiknek nem számít, hogy miért fizetnek, a nem túl kedves kasszás hölgy pofákat vágva szedi ki a kukából a blokkot kérésre.
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Danubius Hotel Marina Balatonfüred