Éttermünkkel szeretnénk megmutatni, hogy egy ázsiai kis tigris igazán barátságos! Friss, jó minőségű alapanyagokból, klasszikus és népszerű ázsiai ételeket kínálunk modern, egészséges változatban. Akár egy forró leves, friss tészta vagy egzotikus desszert: egy tigris elszántságával készítjük el.
Többször rendeltünk és helyszínen is fogyasztottunk már. A pincérek kedvesek, segítőkészek. A házhoz szállításnál mindig pontosak, ha véletlenül késnek, mert pl. sok a megrendelés mindig ránk telefonálnak, és tájékoztatnak! (átlag 1 óra a kiszállitás hozzánk a 11. kerbe) Mi nagyon meg vagyunk elégedve velük! Az ételek finomak ! Ha sushi akkor Papírtigris!
Egyszer régen jártam az étteremben, akkor nem volt komolyabb gond, az étel rendben volt és a pincér ugyan indokolatlanul kötözködött, alapjában véve az étterem jó benyomást tett. Azután nemrég rendeltünk innen ételt. Órákat vártunk mire megérkezett a rendelés, pedig többször telefonáltunk, hogy mi az oka a fennakadásnak.
Az étterem a késés miatt nem értesített minket, nekünk kellett érdeklődni. Nem tudom, hogy az étterem, vagy a futár volt-e a ludas, de amellett, hogy finom és jó minőségű ételeket (bár már jéghideg volt mire megérkezett) árulnak, a hozzáállás okán senkinek nem tudom ajánlani ezt az éttermet. Elképzelhető, hogy a futár volt a hibás, de ebben az esetben is úgy gondolom, az étteremnek vállalnia kell a felelősséget, minimum elnézést kérni és megfelelően tájékoztatni, ami azonban nem történt meg. Tanulság: interneten előre nem szabad fizetni házhoz rendelés esetén, mert utólag már nehéz visszakövetelni bármit azon a címen, hogy órákkal a rendelés és az ígért rendelési idő letelte után érkezett meg az étel.