A hátsó, szeparáltabb rész, ahol ülős asztalból is volt 2 db, viszont ilyenkor nincs használatban, azt általában estére lehet foglalni. A berendezés is keleties hangulatot áraszt, kicsit félhomályos, misztikusan sejtelmes a miliő. Az étlapon az ételek thai neve szerepel, de utána magyarul leírják, hogy pontosan milyen fogásról is van szó, és sok színes képen be is mutatják ezeket az egzotikus ételeket. Első fogásként az előételek közül a klasszikus Tempurát választottam, bundában sült zöldségek, édes chili mártásban, kollégám ugyanezt kérte, csak rákból (Tempura Koong). Az előételre pár percet vártunk, amíg frissen sütve, ropogósan elkészült, s elég terjedelmes adagot kaptunk. A zöldségek között hagyma, cukkini, sárgarépa, karfiol szerepelt. A kis tálkában tálalt mártás kifejezetten ízletes, pikáns édes és csípős volt, de ehhez az ételadaghoz adhattak volna ennél többet is. Ezt követően a levesek közül az alig csípős Tom Ka Pa-t, ami citromfüves, kókusztejes hallevest, ill. Tom Ka Kai-t, ami csirkés leves kértük. A leves is elég nagy adag volt, tűzforrón érkezett, akkor megkaptuk, amikor még nem végeztünk az előétellel, elvileg együtt is lehetett volna fogyasztani, de a levesnek hűlnie kellett. A levesben fehér húsú tengeri halszeletek voltak gombával, némi zöldséggel és rengeteg sok hagymával. Olyannyira sok volt a hagyma, hogy azt meg sem lehetett enni, ez egy kicsit szerintem a jó minőség rovására ment. A hagyma elvileg pirított volt, de némely darabok eléggé nyersek és emiatt durvák voltak. A levesek és előételek árai 900 Ft-nál kezdődnek, a főételek 2000 vagy 2600 Ft-ba kerülnek. Összességében szimpatikus hely, bár nem vagyok thai konyha specialista, de ettem már néhányszor thai étteremben, s véleményem szerint elég jó, autentikus hely a Parázs.