A közeli Párisi Udvar miatt is egy kissé zavaró ez szerintem. Korábban az étterem szinte 100%-ban külföldi turistákra specializálódott, viszont most szeretnének a magyar vendégek felé is nyitni. Ennek keretében újították meg az étlapot és a piaci pozicionálást is. Ennek egyik eleme volt az is, hogy elindultak az étteremhéten, ahol korábban még nem vettek részt. Ők a 3900 Ft-os kategóriában indultak, ennyiért lehetett 3 fogást választani egy szűkített, speciálisan összeállított étlapról. A 6 előétel/leves, 5 főétel és 3 desszert közül nem volt könnyű a választás. Alapvetően újragondolt magyar konyhát visznek. A tatárbifsztek magyar angus marhából készül, érdekessége, hogy nem ledarálva, hanem apróra vágva, kockázva tálalják a húst, amely különlegességként dijoni mustárral és konyakkal van megbolondítva, paradicsommal, kaliforniai paprikával, vajjal, kenyérrel tálalva. A kenyér nem minőségi, házgyári zsúrkenyér. Szép adag, jóféle a hús. De egy kicsit kidolgozatlan, nem kimunkált a kompozíció. A főételek közül ropogós kacsamellet kértem, melyet őszibarackkal (konzerv), sült gyöngyhagymával és sült koktélparadicsommal tálaltak. A köret nagyon hiányzott a hús mellől. A bőre nem volt ropogós, a bőr és a hús között zavaró zsíros sáv maradt, jelezve, hogy a sütési technika nem volt tökéletes. A hús mennyisége nekem jóval több is volt az optimálisnál, de köret nélkül "magában" nem is tudtam igazán értékelni már. A desszertek közül a magyar vonalon maradva a Gundel palacsintát választottam, amelyet szőlővel és Metaxa konyakkal dobtak fel. A 2 db palacsinta ez esetben is kiadós volt, viszont túlságosan édes, ráadásul vastag porcukor réteg volt a palacsinta tetején. Összességében kiadós, terjedelmes adagok, kisebb hibák, pontatlanságok a konyhában, de egyébként egy korrekt, kellemes, szerethető, nem elszállt, nem sznob hely. A kiszolgálás elsőrangú, a pincér úriember kommunikatív, figyelmes, 100%-ban a vendégekre összpontosító. Nem volt viszont szimpatikus, hogy a személyzet másik tagja (konyhai dolgozó vagy takarítónő? ), meglehetős gyakorisággal vonult ki a bejárat elé dohányozni, kvázi ő fogadta a vendégeket, ami nem valami jó image. A járványhelyzet fokozódása miatt egyelőre parkolópályán vannak, mivel kiszállítást nem vállalnak.