A Váci úti Tesco étkezős részlegében működik ez a kávézó. A pult körül több helyen olvasható, miszerint ők, a Pascucci Magyarország Top10 kávéháza. Hogy ez pontosan milyen rangsor alapján és milyen versenyen született eredmény, az sajnos nem derül ki, minden esetre Pascucci kávét ittam már más kávézóban is, és aki az olasz vonalat szereti kávéban, annak tényleg nem fognak csalódást okozni.
Nagyon sokféle módon készítik el a kávét, az itallapon több oldalt tölt ki. Egy sima eszpresszó 350 Ft, a cappuccino 450 Ft, de aki extrákkal turbózza fel az italát, az 6-700 Ft-os összeggel számolhat. Az ételkínálat minimális, 2 féle muffin volt, csokoládés és erdei gyümölcsös 290 Ft-ért. Az utóbbit választottam, a kávéval ellentétben abszolút nem volt meggyőző. Tartósítószer ízű, tömény, fojtós. A kávé viszont kellemes volt. A kiszolgálás átlagos, gépies.