A séf ajánlatából választottunk. Én választásom: ZÖLD CURRYS CSIRKERAGU, PÁROLT RIZS volt. Sajnos olyan volt, mintha egyáltalán nem tartalmazott volna semmi curry fűszert, ellenben a tegnapról megmaradt húslevest sűrítették volna be és találták rizzsel. A hőmérséklete változó volt hol épp langyos máshol tűzforró.
A zöldségek az ételben leveszöldségek voltak, répa, fehérrépa, zeller. Az egész étel színe fehér volt, színtelen, semmi curry-re emlékeztető küllem. Talán némi friss (zöldséget tettek bele - cukkini kockák ezek állaga pedig kb nyers volt a többi szétfőtt dologhoz képest. Az árához képest kifejezetten gyenge minőség. A barátnőm rendelése: PARAJOS-RICOTTÁS RAVIOLI, PARMEZÁN hihetetlen kevés volt, tényleg csak néhány darab, egy nagy tányéron. Fura volt, hogy a parajos ricottás raviolihoz paradicsomos szósz volt. A két íz egyáltalán nem illett össze. Csalódottan, elégedetlenül távoztunk. Kávét itt már nem vállaltuk be ezek után. Az étterem külleme egy jó étterem benyomását kelti, az árak alapján is azt hinnénk, hogy finomat fogunk enni. A szervíz díjat felszámolják, magasabb a szokásosnál. A kiszolgálás nem javított a rossz élményen, azaz semmi kellemeset nem tettek hozzá az ott töltött időhöz.
Bár jó sok évvel ezelőttiek az értékelések, de egyetértek azokkal, akik minőség/színvonalromlást tapasztaltak. Nekem is ez a véleményem, főleg a személyzet tekintetében. Lézengő fiatal személyzet, akik a vendéglátásról nem sokat tudhatnak, mintha csak összesodorta volna őket ide a szél.
Értem ezt a személyzet azon részére, akik a vendégekkel voltak közvetlen kapcsolatban (pincér lányok, barista). Az étterem különleges hangulatú, modernizált loft épületben, hatalmas belső tér sok asztallal, az emeleten további asztalok és játszósarok a gyerekeknek. Kívülről is impozáns a megjelenése, nem is étteremnek néz ki. Ahogy régebben különlegesnek, izgalmasnak éltem meg az itt töltött időt, most inkább elveszettnek, elhagyatottnak éreztem itt magam. Az egyik pincérlány nem talált meg, mert egy oszlop mögötti asztalnál ültem (amit ő ajánlott, hogy oda üljek. . . ). A kávé, ami régebben kitűnő volt, most középszerű, átlagos. A cortado szervizdíjjal együtt 840 Ft, ezért a minőségért drága. A kávét tűzforróra, ihatatlanra készítik. A mosdó viharvert, gyakrabban kellene takarítani, illetve az állapotát ellenőrizni. Hogy ajánlom-e vagy sem? A legutóbbi tapasztalat alapján nem ajánlom, de a régi pozitív benyomások miatt mégis az "igen" gombot nyomtam meg. Remélem, visszanyerik a régi fényt, jó lenne.
A tévében közvetített ismertető, bemutató alapján kerestük fel. A film alapján kicsit többet vártunk. Az étlap jó, a vendéglő is, de az étlaptól eltérni nem tudtak és nem is akartak. Sima káposzta salátát szerettem volna, csak az előre elkészített, majonézest adták volna stb. Az étlapon szereplő étel nem volt rossz, de különösebb sem. Egyszeri élménynek jó volt.
USA utan itt is meg akartam kostolni. Ketszer is elmentem. Reubent valsztottam, nem bantam meg. Az adag nagy volt, es ízletes a hús is. Limonadet ittam, mert szeretem, es alkiholt nem iszom. Kiszolgalas latszolag nem volt tul udvarias, de nagyon korrekt. A felet be is csomagoltattuk, nem fert belenk. Szeprn csomagoltak, udvarias volt a pincerno is.
Utolsó látogatásom óta elég nagyot lépett vissza minőségben az étterem! A pastrami szendvicsben száraz volt a hús mint a Szahara. A reuben kritikán aluli. A pincérnő modortalan volt, végig rágózott amíg rendeltem és fizettem. Nyugtát nem kaptam csak összesítőt a fogyasztásról. Mint szakmabeli állítom, hogy nagyon jó úton halad a bukás felé az étterem.
Idemásolom, amit nekik írtam: Tegnap este jártunk Nálatok, bebizonyosodott: lehet hinni a szuperlatívuszos pletykáknak! A libamáj brulée fantasztikus volt, és nem tudom, honnan tudta a szakács, hogy én a csípőset csak halvány gondolatként szeretem, de TUDTA! A borok is rendben voltak, gratulálunk, csak így tovább! . . .
és amit hozzátennék még: a kezdeti pici félreértés után egy igazi, elegáns, pörgős pincért kaptunk, aki nagyban hozzájárult az összvéleményünk kialakulásához. Minden tekintetben megfelelt az elvárásainknak, klónozni kellene:) Ja, és ha magyaros, csülkös, stb. ételekre vágysz, akkor ne ide! Itt elegáns ízek fogadnak és modern környezet.
Kedves gyors figyelmes kiszolgálás, amint kiürült a pohár ugrottak töltöttek. Nagyon drága, egy l szóda víz 900 ft! egy nagy hamburger- ami állitolag finom- 4. 600 ft. A rendelt rozé bor drága, és gyenge minőségű volt. Szerencsére az étel elfogyasztása után lepték el az asztalt a legyek, poharakon mászkáltak, amit sajnálattal vett tudomásul a pincér, viszont nem lepődött meg.
Unokatestvérem esküvőjén jártam ebben az étteremben, itt tartották a templomi házasságkötést követően a vacsorát. Kb. 80-90 ember volt összesen, mi elsők között érkeztünk meg a helyszínre, a bejáratnál pezsgővel és frissítő italokkal vártak már bennünket.
Az asztalok már meg voltak terítve, a földszinten kaptunk helyet, a könnyebb eligazodás kedvéért mindenkinek kitették a névtábláját az ülőhelyéhez. Mi 3 kisgyerekkel mentünk, akik persze azonnal enni akartak valamit, függetlenül attól, hogy a vacsora még sokkal későbbre volt időzítve. A pincérek azonnal segítségünkre siettek egy kosárnyi házi készítésű grissinivel. Bár előre megrendelt esküvői menü volt (melynek listáját az asztalon ugyancsak kitették), nem volt akadálya annak, hogy a gyerekek részére készítsenek 1-1 adag bolognai spagettit parmezánnal. A gyerekek futkározása, ide-oda mászkálása nem zavarta az alkalmazottakat, úgy éreztük, itt ez tényleg nem probléma, a gyerekekre mindenki figyelt, s mi sem éreztük úgy, hogy folyton láb alatt lennének. Az ételek nagyon finomak voltak, friss, minőségi alapanyagokból készültek, és előttünk a nyitott konyhában készült el minden, ami a gyerekek számára külön izgalmas volt. Az emeleten a menyasszonytánc és az esküvői torta felszolgálása zajlott, és a mosdók is itt találhatóak. Éjfélkor töltött káposzta is volt, de esélyem sem volt sajnos megkóstolni, addigra már annyira tele lettünk. Összességében pozitív volt a benyomásom, tervezem még a visszatérést egy családi ebédre is. Sajnos az árakról fogalmam sincs, nem tudom, mennyibe kerülhettek az ételek-italok erre a külön rendezvényre.
Egy igazi családbarát étterem. Gyereksarok, türelmes, laza felszolgálók. Az étel kb. tíz percen belül az asztalunkon volt. Bár a mennyiség nem az igazi, de az ételek minősége kifogástalan volt. Tele volt gyerekkel, szaladgáltak fel-le a lépcsőn és senki nem nézte őket rossz szemmel. Látványos a konyha, a gyerekeknek nagyon tetszett. Máskor is megyünk.
Ez a csodálatos étterem Budapesten található meg amely számomra többet jelentett mint egy étterem! Az élmények a kedves kiszolgálás ahogyan a betérő vendégekkel viselkednek,és állnak rendelkezésükre maga a hozzá állás igazán lenyűgöző,és köszönetre méltó! Mindenkinek csak ajánlani tudom mert ennél szebb,és foghatóbb étterembe még nem jártam! Köszönöm!