Kiváló 2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 16.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Először egy lakótársunk ajánlotta az éttermet, majd a pozitív véleményeket olvasva jöttünk ide. Szerencsére foglalás nélkül is kaptunk szabad asztalt, a később érkezőknek nem volt ilyen szerencséje. Érdekes koncepciót követ az étterem: viszonylag kis adag, élőtelszerű ételek 1.000 Ft körüli áron kaphatók, 3 adaggal viszont jól lehet lakni, ami a környék áraihoz képest nem magas. A kiszolgálás kifejezetten udvarias, szakszerű, segítséget nyújt a spanyol konyhát kevésbé ismerő vendégeknek. Az italválaszték jó, a sörárak kedvezőek, csapolt spanyol sört, és üveges Krombacher barna és búza sört lehet inni. Az ételek frissessége ellenére gyorsan elkészültek. A választott ételek: csirkenyárs, tintahal, borjúpofa és a különböző sonkás, kolbászos , zöldséges előételek érdekesek és meglepően finomak voltak, így fogunk még menni és mindenkinek ajánljuk.
Itt is olvastam jókat erről a helyről, de az igazi indíttatást James Martin séf Kalandozások Spanyolországban című, valamelyik főzős tv-csatornán adott sorozata adta, hogy kipróbáljuk ezt a helyet, mert ő olyan sokat dicséri a spanyol tapasbárokat. Így ma, amikor kultúrprogramjaink miatt a...
Mivel biológiai berendezésem okán és spirituálisan sem vagyok fényevő, néha táplálkoznom kell. Ez a tevékenység ma a Kálvin térre koncentrálódott, közvetlenül ama református templom mellé. Tehát a pesti Pata Negra, ellentétben a Duna túlsó partján lévővel. Amúgy kitűnő kis spanyol konyha. Hely...
Október közepén próbáltuk ki ezt a kellemes éttermet. Izgalmas kínálattal rendelkeznek, az adaaok a tapasnak megfelelő mennyiségek- így több ízt is kipróbálhattunk. A kiszolgálás gyors és pontos volt, az ételekkel és a felszolgált dizájnnal nagyon elégedettek voltunk. Különösen érdekes...