A hely nem akadálymentesített, egy viszonylag meredek lépcsőn lehet lejutni éttermi részbe. Több mint 100 féle üveges sör közül válogathatunk, ha van türelmünk végiglapozni a sok oldalas, fotókkal és részletes leírásokkal ellátott sörlapot. Grimberger Blonde (1600 Ft) és Floris Fraise szamócás sört (2200 Ft/ kis üveges! ) választottunk, bár ezek nem a legritkább fajták, de ezekkel szimpatizáltunk. Azt is meg kell jegyeznem, hogy ezek még az olcsóbb söreik közé tartoztak, hiszen akadnak közel 5000 Ft-os kis üveges söreik is. A Grimbergernek nagyon szép, kehely formájú pohara volt. Viszont az asztalra helyezett papír alátét alapján kedvet kaptunk a Nikka Days japán whiskyhez (2200 Ft/ 4 cl), ami nagyon jó választásnak bizonyult. Viszonylag rövid, 2 oldalas bisztrós étlapjuk van, melyen nemzetközi bisztrós fogások találhatóak (fish&chips, burgerek, csirkeszárny, pulled pork), néhány magyaros étellel kiegészítve (gulyás, túrós csusza, marhapörkölt). Az ételek árai is magasak, előételek 3000 Ft-tól felfelé, főételek jellemzően 5-7000 Ft között. Nem meglepő módon, talán emiatt is, nem sok vendég volt, bőségesen akadt szabad asztal, és a vendégek mind külföldiek voltak. A személyzet érdektelen, unott, belassult volt. Pedig nem úgy látszott, mintha bele kellene szakadni a sok melóba. Úgy kellett őket összevadászni, hogy tudjunk rendelni, illetve a végén fizetni. A 12% kötelező szervizdíjat nem tudom, hogy milyen szervízre fizettük. . . Ez a hely simán lehetne 5 csillagos, mert nagyon jók a feltételei, csak ahhoz más hozzáállás kéne, és a reálisabb árak szerintem több magyar vendéget is bevonzanának.