2016. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nyugati tér közelében, a Váci úti ALDI bolt mellett nyílt meg a közelmúltban a Pause, amely elsősorban pékség, de kávézóként is hirdeti magát. A nyitás körüli bizonytalankodások még érződnek az alkalmazottakban. Bár a pult mögött hárman is sürgölődtek, egymástól kértek segítséget, mi hogyan működik, melyik termék mennyibe kerül és mi a neve vagy kódja a pénztárgépben, és a munkamegosztás még nem zökkenőmentes, a kiszolgálás nem gördülékeny. Az alkalmazottakon nincs semmilyen formaruha vagy "azonosító jel", ami alapján be lehetne őket azonosítani, hogy ők itt dolgoznak. A pulttal szembeni falnál 4 székhez lehet leülni, aki helyben szeretne fogyasztani, azonban a 4-ből 1 széken valamelyik alkalmazott kabátja pihent. Emiatt egy vendégnek állva kellett a kávéját meginnia, s ezt egyik itt dolgozó sem vette észre. Az alkalmazottakon kívül a főnök is a pékségben tartózkodott, aki leginkább a feltűnősködéssel hívta fel magára a figyelmet. Civil ruhában látványosan jött-ment, az alkalmazottakra rászólt, hogy mit hogyan csináljanak, majd látványosan felmosott, bár én nem láttam koszosnak a padlót (miért kell ezt a nyitva tartás közben csinálni? nem lett volna jobb még a nyitás előtt kitakarítani?).
A péksüti mindemellett nagyon finom és friss volt, barackos-diós csiga, ilyennel még nem is találkoztam máshol. Olasz Manuel kávét főznek, a kávé mellé vizet nem szervíroznak. A csiga és egy cappuccino 595 Ft-ba került, bár ezt csak másodjára sikerült kiszámolniuk. Blokkot nem kaptam.
A péksütik miatt valószínűleg be fogom még térni hozzájuk, remélem, addigra a stáb is jobban összeszokik.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Pause Pékség & Kávézó további értékelései
2017.06.15üzleti partnerrel
Nagyon jó volt látni, hogy dekoratív kirakat mögött ugyan az a minőség húzódik. A szendvics amit ettünk friss és tömör volt. Nagyon jó látni a sok fagyit is ami szintén minőségi termék. Rájöttünk miután megkóstoltuk. Mennyiségre is megkaptuk amit szerettünk volna. Összesítve..... ajánlani tudom!
2017.06.12kollégákkal
Nagyon jó minőségű pékáru, és egy fantasztikus ízvilággal rendelkező cappuccinot ittam. Érdemes a reggelt náluk kezdeni. A kiszolgálók mindig mosolyognak, kedvesek. A szendvicsek nem csak látványszendvicsek hanem valóban tartalmas reggeli. Köszönöm :) Sajnálom, hogy nem tudok mindig arra menni.
2017.03.21a párjával
Előszőr párommal lettünk figyelmesek egy újonnan nyílt pékségre. Elsősorban azért figyeltünk fel rá, mert akcióznak 17 óra után.... Féláron adják a pékárút! Mondanom sem kell, aki egészségesen próbál élni, annak egy vagyonba kerül csak a teljes kiőrlésű kenyér és egyéb pékárú. Bevásároltunk......
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló