2016. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nyugati tér közelében, a Váci úti ALDI bolt mellett nyílt meg a közelmúltban a Pause, amely elsősorban pékség, de kávézóként is hirdeti magát. A nyitás körüli bizonytalankodások még érződnek az alkalmazottakban. Bár a pult mögött hárman is sürgölődtek, egymástól kértek segítséget, mi hogyan működik, melyik termék mennyibe kerül és mi a neve vagy kódja a pénztárgépben, és a munkamegosztás még nem zökkenőmentes, a kiszolgálás nem gördülékeny. Az alkalmazottakon nincs semmilyen formaruha vagy "azonosító jel", ami alapján be lehetne őket azonosítani, hogy ők itt dolgoznak. A pulttal szembeni falnál 4 székhez lehet leülni, aki helyben szeretne fogyasztani, azonban a 4-ből 1 széken valamelyik alkalmazott kabátja pihent. Emiatt egy vendégnek állva kellett a kávéját meginnia, s ezt egyik itt dolgozó sem vette észre. Az alkalmazottakon kívül a főnök is a pékségben tartózkodott, aki leginkább a feltűnősködéssel hívta fel magára a figyelmet. Civil ruhában látványosan jött-ment, az alkalmazottakra rászólt, hogy mit hogyan csináljanak, majd látványosan felmosott, bár én nem láttam koszosnak a padlót (miért kell ezt a nyitva tartás közben csinálni? nem lett volna jobb még a nyitás előtt kitakarítani?).
A péksüti mindemellett nagyon finom és friss volt, barackos-diós csiga, ilyennel még nem is találkoztam máshol. Olasz Manuel kávét főznek, a kávé mellé vizet nem szervíroznak. A csiga és egy cappuccino 595 Ft-ba került, bár ezt csak másodjára sikerült kiszámolniuk. Blokkot nem kaptam.
A péksütik miatt valószínűleg be fogom még térni hozzájuk, remélem, addigra a stáb is jobban összeszokik.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Pause Pékség & Kávézó további értékelései
2017.06.15üzleti partnerrel
![]()
Nagyon jó volt látni, hogy dekoratív kirakat mögött ugyan az a minőség húzódik. A szendvics amit ettünk friss és tömör volt. Nagyon jó látni a sok fagyit is ami szintén minőségi termék. Rájöttünk miután megkóstoltuk. Mennyiségre is megkaptuk amit szerettünk volna. Összesítve..... ajánlani tudom!
2017.06.12kollégákkal
![]()
Nagyon jó minőségű pékáru, és egy fantasztikus ízvilággal rendelkező cappuccinot ittam. Érdemes a reggelt náluk kezdeni. A kiszolgálók mindig mosolyognak, kedvesek. A szendvicsek nem csak látványszendvicsek hanem valóban tartalmas reggeli. Köszönöm :) Sajnálom, hogy nem tudok mindig arra menni.
2017.03.21a párjával
![]()
Előszőr párommal lettünk figyelmesek egy újonnan nyílt pékségre. Elsősorban azért figyeltünk fel rá, mert akcióznak 17 óra után.... Féláron adják a pékárút! Mondanom sem kell, aki egészségesen próbál élni, annak egy vagyonba kerül csak a teljes kiőrlésű kenyér és egyéb pékárú. Bevásároltunk......
Thermal Hotel Balance Lenti
Royal Club Hotel Visegrád