2015. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 19.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Munkatársaimmal jártam itt, péntek esti bulizás során, bár nem ide indultunk és az idő nagyobb részét nem is itt töltöttünk, de valahogy ide is lekeveredtünk, bár fogalmam sincs, ez kinek az ötlete lehetett, egyértelműen rossz gondolat volt.
A kidobók barátságtalanok, a pultosok szintúgy, táncparkett szűkös, de a zene úgy is borzasztó. A táncosoktól nem lehet közlekedni, a pult megközelítése is beillik egy lehetetlen küldetésnek, s a rendelés is hosszas várakozások és tolongás után sikerült. Kommersz italok vannak, amelyek erősen túlárazottak, kifejezetten drága, lehúzós hely.
Az Exclusive VIP Lounge-ban celebek felbukkanása esélyes, ha ez érdekes bárkinek, nekünk nem volt az.
Egy Bacardi Breezer 990 Ft (nyilván nem adnak vissza az ezresből), a Somersby Cider is hasonló árfekvésben. Tuborgot és Carlsberget csapolnak, a korsó természetesen itt csak 4 dl, 850 Ft-ért, ez esetben sem adnak vissza az ezresből.
Nekünk nagyon nem jött be a "Peaches & Cream Életérzés", elég gyorsan menekülőre fogtuk.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
Hunguest Hotel Helios Hévíz