2016. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 25.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pék Pont pékség kb. félúton található a Rákóczi úton a Blahától az Astoria felé lesétálva a páratlan oldalon. A Karácsony előtti napok egyikén jártam erre legutóbb, de korábban is betértem már ide 2-3 alkalommal. Meglepő módon olyan tumultus volt, hogy benti képeket nem is tudtam készíteni, a pult előtt sem akartam feltartani a sort. Leülni sem lehetett, pedig van egy pár magasított asztal az egyik üvegportálnál és a pulttal szembeni falnál is, de mindegyik foglalt volt már.
Az üvegportál mögül kerek minipizzák hívogatnak csábítóan befelé, sonkás-gombás, baconos-hagymás és szalámis is volt. Bent jó kinézetű szendvicsek húsos és vegetáriánus verzióban is, klasszikus édes és sós péksütemények, többféle croissant, melyek közül érdekesnek tűnt a mazsolával, vaníliás krémtúróval töltött. Gyümölcsös párnák (almás, barackos, meggyes), tejfölös és juhtúrós pogácsa kimérve, csokis és áfonyás muffin, bécsi fánk. A "diós" patkó sajnos nem dióval, hanem dejóval töltött, de pozitívum, hogy itt ezt egyértelműen ki is írják, nincs semmi átverés.
A kiszolgálás gyors, pörgős, de nem felejtenek el kellemes ünnepeket kívánni a vásárlóknak.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Pékpont Látványpékség - Rákóczi út további értékelései
2016.12.04egyedül
A Pékpont az újhullámosnak nevezhető igényes pékségek egyike, ha emlékezetem nem csal, valamelyik minőségi hamburgerezőnek (vagy többnek) ők sütik a zsemlét, ami nem rossz ajánlólevél. A beltér rendezett, szép, a kiszolgálás kedves, az árak korrektek, különösképpen a minőséghez képest. Van egy...
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval