Ukrán illetőségű, viszonylag új nyitású gyorsétterem a Ráday utcában, ahol a szláv konyha népszerű töltött tésztáit kóstolhatjuk meg, pelmenyit és varenyikit. Az elmúlt években volt már Budapesten több pelmenyis próbálkozás pl. a Lehel térnél, a Nagymező utcában, de valahogy egyik sem bizonyult túlságosan hosszú életűnek vagy sikeresnek.
Azt is érdemes megjegyezni, hogy ezek az ételek mind az orosz, mind az ukrán konyhának tradicionális ételei, kb. az összes volt szovjet utódállamban ismerik és fogyasztják ezeket az ételeket. A kis töltött tésztákat mirelit mélyhűtött alapanyagokból készítik, s ezeket mélyhűtve, csomagolva akár otthoni elkészítésre is meg lehet vásárolni. Szintén fagyasztva lehet elvitelre vásárolni kijevi tortát és Eclair fánkot. Az ebédmenü keretében kenyérlevest, egy adag pelmenyit és egy dobozos Cola üdítőt 2995 Ft-ért fogyaszthatunk el helyben. Kapható még pár autentikus étel-ital, úm. szárított sózott hal csomagolva, Anchous és Polosatik, Danilo márkájú erjesztett kvasz ital, Hematogenas szelet, túró rudi (igen, ez náluk is létezik és népszerű, nemcsak Magyarországon! ). Az adagok kicsik, az ételek nekem összességében íztelenek voltak, ezért 3 pontot tudok adni. 3000 Ft-ból itt éhes maradtam. A hely egyébként tiszta, kulturált, de élettelen. Kiszállításos oldalakon megtalálható.