Az első heti nyitó akciónak köszönhetően minden ételt 50%-os kedvezménnyel, azaz féláron kínáltak, ami már eleve elég nagy húzóerőt jelentett elég sok környékbelieknek. A hely igen egyszerű kialakítású, igaz, van benti ügyféltér, azaz nem az utcáról kell rendelni, de mégis egy büfé kategóriás helynek mondanám, A pult bal oldalán történik a rendelésfelvétel és a fizetés a középkorú úrnál, míg a kész ételt a feleségénél lehet átvenni, itt van a "sütöde", a konyharész. A pelmenyik mirelitből készülnek, tehát nem helyben gyúrják. A töltelék sokféle lehet, a húsos kategóriában van csirkés, sertés, csípős sertés, halas, háromhúsos (csirke, sertés, marha) és teljes kiőrlésű tésztában csirkés. Kiszerelésben 10 db a legkisebb adag (590-990 Ft), de 20 db-os (1090-1890 Ft) és 30 db-os (1590-2790 Ft) nagyobb adagok is vannak. Húsmentes változatban burgonyás, gombás és cheddar sajtos van, az első kettő tradicionális orosz ízesítés, a cheddar sajt már egy újabb keletű verzió. Ezen a ponton lehet dönteni, hogy főzve vagy sütve kérjük a pelmenyiket, illetve mindenféle feltétet lehet kérni: tejfölt, petrezselymet, pirított hagymát, bacont példaképpen (+150 Ft). Készítenek édes pelmenyiket is, mákos, szilvás, csokis-kókuszos töltelékkel (8 db/890 Ft), ezeket lehet morzsába forgatva is kérni, illetve mogyoróval, csoki vagy vanília öntettel, karamellával, bár ezek már nem tartoznak a tradicionális ízek közé. A mákos viszont abszolút az! Az elkészült pelmenyiket papírdobozba vagy műanyag dobozba teszik. Amit vettem: 20 db sertés főzve, 20 db halas sütve (a csirkés elfogyott), 2x8 mákos. Így a féláras kedvezmény miatt mindössze 1540 Ft-ot fizettem, ami szinte ingyen volt, de megjegyzem, az alapáron is teljesen korrekt, nem drága. Helyben a pult melletti könyöklőnél lehet enni, de én inkább hazavittem, már csak azért is, mert otthon egy kicsit még saját szájízre tuningoltam: tejföllel, kockázott paradicsommal, fokhagymával, petrezselyemmel. Remélem, sikeresen helytáll ez az új kisbüfé, azt hallottam, hogy az első héten nagyon nagy roham volt náluk, rengeteg vendégük volt. Majdnem elfelejtettem, de a pelmenyin kívül még orosz leveseik is vannak: szoljanka, borscs és pelmenyi leves. (690-1490 Ft/ kis és nagy adag is).