Zavaros a cím, Zuhatag utca, Pasaréti út vagy Pasaréti köz, kitáblázva nincs, még ha előtte állsz is, ami egy zsákutca vége, akkor is bizonytalan, hogy van itt egy nyilvános étterem vagy nincs? Volt. 12 előtt érkeztünk, és csak 12 után van nyitva, nem baj, két asztalt összetoltunk a teraszon, italt meg már szabad volt kérni. . . Amilyen menzajellegű a hely, azaz inkább egy üdülő konyhája, annál szélesebb a választék, és meglepően barátságos hely. Igénytelen asztalok, terítők, terítés, műanyag székek, de jó, az étel remek, nem véletlenül megtelt csak úgy, hétköznap is rendesen. Én nagyon becsületes pacalt kértem és ez mindig kétesélyes, de itt jó ötlet volt, mert nagyon jól sikerült. Hozzá az ecetes almaparika szokatlan volt, e szerethető. Máscég készítheti, mint amit megszoktam. De minden darab kemény volt, jóízű, nem silány, elpuhult, mint sok más helyen. Még egy zónaadag rántott máj is belejért, és az is nagyon finom volt. Egy adag rátott májért 1800 ft nem drága. A köretet külön kell kérni és fizetni, de az is jó volt, mindegyik. A végén üveges Pilsner Urquell-lel zártam a sort. Meg voltam velük elégedve és ajánlom is mindenkinek! Kártyával is lehet fizetni.