Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!

Pepin Kézműves Söröző BudapestPepin Kézműves Söröző Budapest a térképen

Kiváló 2017. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Elég jól ismert, több éve üzemelő, fiatalos, modern vonalvezetésű, de nem újhullámos vagy hipszter söröző a kiülős-sok evő-ivó helyes Tompa utcában, egy társasház aljában. Ezek az utcafronti földszintes bérlemények egy kaptafára készültek, a szomszédos Hazai Kézműves bolt és a zöldséges bejárata, üvegportálja és belső kialakítása is megegyező.
A fő profil a hazai kisüzemi kézműves sörök (Békésszentandrási, Monyó, Hedon, Fóti, Kaltenecker, Csupor, Balkezes) amelyeket csapoltan vagy üvegesen, akár elvitelre is - ez esetben kedvezőbb áron - megvásárolhatunk. A sok magyar sör mellett belga és cseh söröket is tartanak. A malacos Delirium-ot, illetve Primator söröket. Árban szerintem elég korrekt, olyan 600 Ft-tól már találunk választékot. Ha jól láttam, ételeket nem igazán tartanak, talán valami hidegtálat tudnak összedobni, ha igény van rá, bort viszont igen, méghozzá a Pohárszék Borház szállít nekik.
Elég sok a visszajáró törzsvendég, ilyenkor nyáron a teraszon kitelepülés a népszerű. Bent nincs légkondi. A fiatal pultos lány kedves, mosolygós, ha éppen nincs nagy forgalom, ő is kiül a vendégek közé.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Pepin Kézműves Söröző Budapest - Étlap/itallapPepin Kézműves Söröző Budapest - BelsőPepin Kézműves Söröző Budapest - Étlap/itallapPepin Kézműves Söröző Budapest - Külső képPepin Kézműves Söröző Budapest - Külső képPepin Kézműves Söröző Budapest - BelsőPepin Kézműves Söröző Budapest - Külső kép

Pepin Kézműves Söröző további értékelései

2015.09.01barátokkal
Kiváló
Amikor olvastam a Tompa utcai Pepin sörözőről, már attól kezdtem félni, hogy az Angyal zárt be és helyén nyílt a Pepin, de szerencsére szó sincs erről, Budapest új Ráday utcájában, ahol kocsma vendéglőt ér, új és jó hely nyílt. A Pepinben sörkorcsolyák ugyan nincsenek, hacsak a ropit nem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred - Napi ár félpanziós ellátással
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred
56.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
102.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
71.760 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással