A Budapest belvárosában található Peppers! Mediterranean Grill szeretettel várja azokat, akik pezsgő hangulatú, stílusos éttermi élményre vágynak. Látogasson el a Peppers! Mediterranean Grillbe, és élvezze a gyönyörű dunai kilátást, kövesse figyelemmel, ahogyan kiváló szakácsaink a legfinomabb hozzávalókból különleges fogásokat készítenek a nyitott grillkonyhában, és vacsora után élvezzen egy pihentető italt az AQVA Lounge Bárban!
Csodálatos az étteremből a kilátás. A kiszolgálás tökéletes, kedves, segítőkész, figyelmes pincérek. Vasárnapi lehetőség, fix befizetett összegért korlátlan étel és italfogyasztás. minden nagyon szép és nagyon finom. Az előételes pult mesés, minden elképzelhető finomság megtalálható itt, a tenger gyümölcsei salátától, a libamájtól a sonka sárgadinnye páros, articsóka stb, saláták.
A főételek úgyszintén isteni finomak voltak, vajhal, bárány stb. A desszertek mennyisége, sokfélesége, gyönyörűsége leírhatatlan. Sajtos pult. . A bor, és minden minden nagyon finom. Diszkrét élőzene, latin-amerika stílusú volt, nagyon kellemes. Bármikor szívesen ebédelnék itt újra, mindenkinek ajánlom.
1052Budapest, Apáczai Csere János u. 4.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes brunch étel elvitelre gyerekmenü koktélok napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség széles borválaszték