Pesti Burger & Bár Budapest

Pesti Burger & Bár BudapestPesti Burger & Bár Budapest
12 fotó

1 vendég értékelése alapján

4Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Black Friday
Ensana Thermal Aqua Hévíz
45.765 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Kristály Imperial Hotel Tata - Kristály wellness
Kristály Imperial Hotel Tata

Pesti Burger & Bár Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
2016. március 28.egyedül járt itt
Igaz, nem járok sűrűn a Tompa utcában, de korábban két alkalommal is próbálkoztam bejutni a Pesti Burgerbe, de telt ház miatt nem jártam sikerrel, aztán harmadszorra sikerült, bár talán azért, mert sikerült egy viszonylag "holt" időszakot megcélozni, ebédidő után, vacsoraidő előtt, és mindezt hétköznapon.
Pesti Burger & Bár Budapest - Étel/italPesti Burger & Bár Budapest - BelsőPesti Burger & Bár Budapest - Étel/italPesti Burger & Bár Budapest - Étel/italPesti Burger & Bár Budapest - Étel/italPesti Burger & Bár Budapest - MosdóPesti Burger & Bár Budapest - MosdóPesti Burger & Bár Budapest - BelsőPesti Burger & Bár Budapest - BelsőPesti Burger & Bár Budapest - Étlap/itallapPesti Burger & Bár Budapest - Külső képPesti Burger & Bár Budapest - Külső kép
Még több kép (9 db) >>