A Rózsakert Bevásárlóközpont alsó szintjén, a SPAR bejárata mögött található pékség. Kiszolgálás a pultnál történik, helyben fogyasztásra a pult kis szeglete, mint könyöklő és 2 bárszék biztosít lehetőséget, de a többség nyilván elvitelre vásárol. Főleg francia pékárukat kínáló péküzlet áraitól a lélegzetem is elállt.
A bio teljes kiőrlésű rozsvekni (70 dkg-os) 1620 Ft-ba került, de ezen kívül is számos olyan 50-70 dekás kenyeret kínálnak, melyek ára bőven 1000 Ft feletti, nem kilója, hanem darabja. Az édes és sós péksütemények ára 3-500 Ft között alakul. Végül egy csokis tekercs mellett döntöttem (320 Ft). Friss, de nem elég ropogós, túl lágy, emiatt kissé szétesős. A csokitöltelék finom, intenzív. A kiszolgálás segítőkész. Talán itt a Rózsadomb tetején lehet létjogosultsága egy ilyen felső kategóriás árazású helynek, minden estre ottjártamkor nem tolongtak a vevők náluk.