Egy esküvő kapcsán sikerült megtapasztalnom a méltán népszerű és ismert helyszín vendégszeretetét. Először a is festői környezet, ami már magában is egy élmény, de aztán ami utána jött, az mindezt felülmúlta.
Pincérek hada fogadott bennünket limonádéval, aperitifek sokaságával és helyben sült kenyérlángossal, majd a polgári szertartás után, ami a gyönyörűen gondozott kertjükben zajlott, jöhetett a páratlan vacsora "élmény"! Levesek felszolgálva, a többi étel svédasztalos rendszerben lett tálalva. Minden fogás remekül elkészítve, ízlésesen tálalva. A kertben grillezett húsok illata szinte hívogatott még egy kis falatozásra, de azt már ki sem tudtam próbálni, mert egyszerűen képtelenség ennyit enni. A felszolgálók egész este és éjszaka sürögtek-forogtak. A gyerekekkel is foglalkozott egy kedves hölgy, aki játékokat szervezett nekik és folyamatosan lekötötte őket, ami azért is tetszett mert így a szülők is egy kicsit el tudták engedni magukat. Szuper hely, szuper környezetben! ! !